A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Послугами майстрині з ремонту одягу комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» можуть скористатися усі бажаючі

Дата: 05.11.2021 11:45
Кількість переглядів: 754

Напевно, кожна людина бажає мати красивий, модний та елегантний вигляд. І розв’язання проблеми начебто просте: вдягайся відповідно. Але як інколи непросто підібрати сорочку чи сукню, блузку чи інше вбрання саме за своєю фігурою та зростом. Розв’язати цю проблему допоможе професійна швачка.

Професія «швачка» чи «кравець» одна з найстародавніших, і в той же час сучасна, тому що мода змінюється «щодня» і послуги швачки та кравця потрібні постійно.

В комунальній установі «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» вже давно стала популярною послуга майстра з ремонту одягу. З кожним днем все більше і більше людей звертаються за допомогою до нашої майстрині. Марія ГЕРАСІМОВА має диплом з відзнакою по спеціальності «Кравець», брала участь у щорічному конкурсі «Весняна акварель» в місті Дніпропетровськ, де представляла свої вироби.

Марія постійно покращує свої знання, пройшла курси з «крою» – володарка розкрійних ножиць та швейної машини, майстриня, що здатна зі звичайної тканини й кількох ґудзиків створити модний шедевр або вдихнути нове  життя  в улюблені речі, підшити, підлатати - її улюблене заняття.

Пріоритетним напрямком центру є якісні соціальні послуги за соціальними цінами для найбільш вразливих категорій населення громади. А метою є забезпечення висококваліфікованими, професіональними працівниками, які не просто люблять свою роботу, а вкладають в неї серце та душу.

Запрошуємо Вас скористатися послугами майстрині комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» Марії за адресою: смт Нижні Сірогози, вул. Незалежності, 14, довідки можна отримати за телефоном (05540)2-11-70. Наші ціни Вас приємно здивують!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь