A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

ПОВІДОМЛЕННЯ СЕКТОРУ МІСТОБУДУВАННЯ, АРХІТЕКТУРИ, КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА ТА ІНФРАСТРУКТУРИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ НИЖНЬОСІРОГОЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 05.11.2021 23:16
Кількість переглядів: 184

Шановні жителі Нижньосірогозької селищної територіальної громади!

Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», повідомляємо про початок громадського обговорення проекту містобудівної документації  та звіту про стратегічну екологічну оцінку, який у складі містобудівної документації є розділом «Охорона навколишнього середовища».

  1. Повна назва документа: Детальний план території  відносно відведення земельних ділянок, гр. Ковальчук Тетяні Віталіївні, площею 2,0000 га та гр. Муляру Володимиру Володимировичу площею 1,5000 га для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту села Першопокровка, Нижньосірогозької селищної ради, Генічеського району Херсонської області, по вул. Матросова.
  2. Орган, що буде приймати рішення про затвердження документу:

Нижньосірогозька селищна рада.

  1. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: з дня оприлюднення повідомлення протягом 30 днів: з 05.11.2021 до 06.12.2021 р.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо). Громадськість  в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки та проекту містобудівної документації.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

 Виконавчий комітет Нижньосірогозької селищної ради інформує, що 18 листопада 2021 року о 11.00 годині за адресою: с.Першопокровка, вул. Матросова,  відбудуться громадські слухання з приводу обговорення проєкту містобудівної документації:

«Детальний план території  відносно відведення земельних ділянок, гр. Ковальчук Тетяні Віталіївні, площею 2,0000 га та гр. Муляру Володимиру Володимировичу площею 1,5000 га для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту села Першопокровка, Нижньосірогозької селищної ради, Генічеського району Херсонської області, по вул. Матросова» та розділу «Охорона природного навколишнього середовища (стратегічна екологічна оцінка) даного проєкту.

Детальніше з документацією можна ознайомитись ТУТ

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом детального плану та звітом про стратегічну екологічну оцінку.

Матеріали для ознайомлення знаходяться в приміщенні виконавчого комітету Нижньосірогозької селищної ради у секторі містобудування, архітектури, капітального будівництва та інфраструктури (смтНижні Сірогози, вул. Садова7), а також – офіційний вебсайт Нижньосірогозької селищної ради.

д) орган, до якого подаються зауваження  і пропозиції, поштова адреса та строки подання зауважень і пропозицій.

Відділ правового забезпечення, документообігу та управління персоналом виконкому Нижньосірогозької селищної радисмтНижні Сірогози, вул. Садова7. Строки подання зауважень і пропозицій до 06 грудня 2021 року включно. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь