A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Карантин вносить корективи в наше життя, але не призупиняє дію норм чинного законодавства у сфері захисту прав дітей та соціальної підтримки сімей з дітьми.

Дата: 10.11.2021 17:12
Кількість переглядів: 128

Фото без описуЗ метою забезпечення прав дітей в умовах карантину, створення безпечного середовища для їх проживання в сім’ях, 10 листопада 2021 року представниками спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» на території смт Нижні Сірогози відвідано 5 родин, в яких виховуються 6 дітей.

Перевірено умови проживання дітей, які наразі навчаються дистанційно, та проаналізовано стан забезпечення сімей продуктами харчування, первинними медикаментами, теплим одягом на осінньо-зимовий період та паливом.

За результатами проведеної роботи з’ясовано, що 4 сім’ї мають стан забезпечення необхідними засобами на середньому рівні. У 1 родини було виявлено порушення санітарно-гігієнічних норм. З матір’ю проведена роз’яснювальна робота, спрямована на підвищення її рівня виховного потенціалу та необхідності збереження родинного середовища для дитини.

Батькам надано інформацію про ознаки захворювання на COVID-19, його симптоми, правила індивідуального захисту, алгоритму дій у разі наявності у батьків або дітей ознак захворювання.

Карантин вносить корективи в наше життя, але не призупиняє дію норм чинного законодавства у сфері захисту прав дітей та соціальної підтримки сімей з дітьми. Тому робота щодо соціальної підтримки сімей/осіб, що опинилися в складних життєвих обставинах, ведеться у звичайному режимі на території всіх населених пунктів громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь