A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Мультидисциплінарна команда комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» з метою надання соціальних послуг за місцем проживання здійснила об'їзд громадян, які проживають у селищі Нижні Сірогози

Дата: 11.11.2021 08:11
Кількість переглядів: 141

10 листопада 2021 року відбувся черговий виїзд мультидисциплінарної команди комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» по території смт Нижні Сірогози.

У ході поїздки було здійснено утеплення крану 1 особі, розпилювання та рубка дров 3 особам, адже це є актуальними питаннями у період опалювального сезону.

Для визначення схеми та площі обробітку присадибних ділянок соціальними робітниками згідно з новими Державними стандартами надання соціальних послуг були проведені заміри оброблюваних територій 7-ми особам, які перебувають на обслуговуванні у відділенні соціальних послуг за місцем проживання.

КУ «Нижньосірогозький ЦНСП» здійснює свою діяльність відповідно до законодавства, яким визначено, що обробіток присадибних ділянок обслуговуваних для сільської місцевості визначається окремо для кожного конкретного випадку, але не більше, ніж 0,02 га. Громадяни, які обслуговуються Центром та бажають обробляти площу понад норму, можуть скористатись послугами на платній основі згідно із затвердженими тарифами на платні послуги.

Разом з цим проводилася оцінка якості надання соціальних послуг. Нарікань на роботу соціальних робітників не надходило, підопічні центру висловлювали тільки слова вдячності за турботу про них з боку громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь