A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Дружня першопокровська родина долучилася до оформлення екзотичного куточка у селі,  під назвою «Першопокровський хуторок»

Дата: 11.11.2021 16:10
Кількість переглядів: 179

Фото без описуПродовжуємо облаштовувати зону відпочинку в селі Першопокровка. Як і було заплановано, нещодавно за кошти селищного бюджету придбали гойдалки та саджанці верби Матсуди. Зручні дерев’яні гойдалки на березі балки було встановлено ще на минулому тижні. Сьогодні ж адмін.працівники старостинського округу на чолі зі старостою Євгеном Васильченком, до яких долучилися працівники ліцею, дитячого садка, бібліотеки, будинку культури та філії Першопокровського старостинського округу комунального підприємства «КОМСЕРВІС» взялися за озеленення зони відпочинку.

Вони висадили 33 саджанця верби Матсуди, які є одним з найпопулярніших та найкрасивіших видів декоративних дерев. Їх генетична особливість полягає в нерівномірному рості деревини та в забарвленні листя, яке змінюється разом зі зміною  сезону. Ранньою весною воно смарагдово-зелене, влітку – сріблясто-оливкове, восени – оранжево-червоне. На додачу верба даного виду дуже невибаглива, витримує сильні морози до -30°С. Тож, сподіваємось, що деревця приживуться та радуватимуть око і згодом даруватимуть затінок відвідувачам зони відпочинку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь