A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Обговорили перспективи розвитку та можливості для реалізації ПРООН проектів на Сірогозщині

Дата: 12.11.2021 16:08
Кількість переглядів: 232

Фото без описуУ рамках проекту ПРООН «Посилення стійкості громад Херсонської області» сьогодні з робочим візитом до Нижньосірогозької селищної територіальної громади завітали: заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Павло КУЛИК, Есма УМЕРОВА - регіональний координатор ПРООН з досягнення цілей сталого розвитку, Олена ЯКУБА - начальник відділу з питань зовнішньо-економічної діяльності та міжнародної технічної допомоги управління «Офіс інвестицій та розвитку експорту» Херсонської обласної державної адміністрації та Юлія КРИВЧИК – директор департаменту розвитку економіки Херсонської обласної державної адміністрації.

Вступне слово сказала заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Оксана ПОЛУЕКТО, яка подякувала керівництву області та експертам за співпрацю і підтримку, а також надану можливість для громади бути учасником проекту. Окремо наголосила, що у 2021 році наша громада взяла участь у наступних програмах (проектах):

• організація видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон з електронним носієм або паспорта громадянина України у вигляді ID-картки;

• покращення доступу до якісних адміністративних послуг для вразливих груп населення та жителів віддалених населених пунктів (придбання мобільного кейсу).

Загальна вартість проєктів склала 368 000 грн.

Завдяки співпраці з ПРООН відділу ЦНАП надано можливості інтегрувати до Центру надання адміністративних послуг більше послуг. Ми й надалі плануємо співпрацювати з експертами та приймати участь у ПРООН проєктах. Зокрема, планується реалізувати два прєкти по придбанню спеціалізованої техніки для відділу «ЦНАП». Зокрема, станцію з реєстрації транспортних засобів та принтер для друку водійських посвідчень. Сподіваємось, що вдасться втілити плани в життя та незабаром нові послуги користуватимуться особливим попитом серед місцевого населення.

У ході зустрічі гостями громади поінформовано присутніх про умови участі у інших проектах, їх мету та спрямування.

Також учасникам зустрічі презентовано кращі практики громад, обговорено перспективи розвитку, можливості для реалізації проектів, спрямованих на соціально-економічний розвиток, покращення доступу до якісних адміністративних, медичних, соціальних, освітніх послуг.

Дякуємо експертам!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь