A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Благодійна акція «Поділись теплом душі»

Дата: 19.11.2021 14:17
Кількість переглядів: 116

Фото без описуЗакінчується осінь, вже на порозі зима, час див, час, коли кожен з нас може стати справжнім чарівником і подарувати свято для діток.

Напередодні Міжнародного Дня людей з особливими потребами КУ «Нижньсірогозький центр надання соціальних послуг» проводить  благодійну акцію «Поділись теплом душі», спрямовану допомогти дітям з особливими потребами.

Головна мета акції  - привітати дітей з інвалідністю та зробити їм подарунки до Міжнародного Дня людей з особливими потребами та Дня Святого Миколая.

У рамках акції проводиться збір іграшок, книг, розвиваючих матеріалів  для дітей. Усе це можна передати у КУ «Нижньсірогозький центр надання соціальних послуг» вул. Незалежності 14. Подарунки потраплять до діточок із усієї Нижньосірогозької селищної територіальної громади, які найбільше цього потребують.

Збір проводитиметься  з 22 листопада до 15 грудня, після цього усі зібрані речі будуть посортовані згідно з потребами та особливостями дітей. Урочисту передачу подарунків діткам планується  провести у грудні.

Кожен бажаючий може долучитися до акції. Просимо пам’ятати, що акція проводиться для діток з особливими потребами. Бажано, щоб іграшки, книги, розвиваючі матеріалів  були цілі та неушкоджені.

Ми щиро віримо, що знайдеться достатньо чуйних людей, які хотіли б зробити свій внесок та підтримати нашу ініціативу. Тільки уявіть, як зрадіють діти, отримавши іграшки, книги, розвиваючі матеріали тощо.

Поділимося теплом душі та запалимо вогники щастя разом у маленьких серцях!

Фотозвіти передачі  подарунків Ви зможете переглянути на сторінці КУ «Нижньсірогозький центр надання соціальних послуг»  у Фейсбуці.

У разі виникнення питань просимо звертатися за телефоном 0662621453.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь