A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Проведена соціально-профілактична робота з умовно-засудженими

Дата: 22.11.2021 08:24
Кількість переглядів: 632

Фото без описуОдним із важливих аспектів роботи спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» є соціально-виховна робота із засудженими до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі.

Протягом січня-листопада 2021 року на обліку Центру перебуває 8 осіб зазначеної категорії. Фахівцями із соціальної роботи постійно проводиться виховна робота у вигляді профілактичних бесід, у ході яких надаються рекомендації щодо працевлаштування, ведення здорового способу життя,Фото без опису взаєморозуміння між членами родинами, спілкування з батьками та однолітками, попередження протиправних діянь в майбутньому, щодо поведінки в суспільстві та недопущення скоєння нових злочинів, роз’яснюються законні права та обов’язки, а також надаються консультації з різних питань інформаційного характеру, які сприяють у вирішенні проблемних питань, а також надається гуманітарна допомога сезонним одягом, взуттям тощо.

Фото без описуВирішення питань зменшення ризику випадків особами різновікових категорій повторних злочинів відбувається в тісній взаємодії із Генічеським районним сектором №2 філії ДУ «Центр пробації» в Херсонській області, що дозволяє більш продуктивно працювати із зазначеною категорією громадян.

Тож, 19 листопада 2021 року відбулася чергова профілактична бесіда працівників вказаних установ із громадянином, засудженим до покарань не пов’язаних із позбавленням волі. Увага всіх присутніх була зосереджена на усвідомлені правопорушника важливості правових та соціальних норм, які є запорукою гідного життя в суспільстві.

На завершення громадянина проінформовано щодо надання психологічних, інформаційних,  правових послуг та про те, де їх можна отримати.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь