A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Опорний заклад Нижньосірогозький ліцей з 19  по 21 листопада  гостинно прийняв учителів Генічеського і Каховського районів, які проходять  підвищення кваліфікації вчителів  для реалізації нового Державного стандарту базової середньої освіти

Дата: 22.11.2021 13:12
Кількість переглядів: 158

Фото без описуОпорний заклад Нижньосірогозький ліцей з 19  по 21 листопада  гостинно прийняв учителів Генічеського і Каховського районів, які проходять  підвищення кваліфікації вчителів  для реалізації нового Державного стандарту базової середньої освіти в 5-х класах наступного навчального року. 

Були організовані предметні локації з 4 освітніх галузей: мовно-літературної, громадянської та історичної, фізичної культури і природничої з використанням сучасних технологій. З усіма групами поспілкувалася начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Нижньосірогозької селищної ради Наталія Вязова, яка привітала курсантів та побажала плідної праці, гарних вражень від спілкування.

Нижньосірогозька громада  може пишатися своїми представниками, що стали тренерами у цьому навчанні: Анжела Романовська, вчитель української мови та літератури Вербівського ліцею,  вчитель вищої категорії, Галина Синявська, вчитель історії та правознавства Першопокровського ліцею, вчитель вищої категорії, Лариса Пендак, вчитель географії та природознавства опорного закладу Нижньосірогозький ліцей, вчитель вищої категорії, Іван  Федорець, вчитель музичного мистецтва, вчитель опорного закладу Нижньосірогозький ліцей , вчитель вищої категорії -викладав на базі КЗ «Великолепетиський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» Великолепетиської селищної ради.

Тренери курсів підвищення кваліфікації  спрямували свою роботу за напрямками: основні принципи і пріоритети НУШ в середній школі, реалізація компетентнісного і діяльнісного підходів, нові освітні програми та формувальне оцінювання. Усі педагоги  вивчали документацію і були активними учасниками у  тренінгових вправах, відображуючи свої вміння через дію.

Адміністрація та технічний персонал опорного закладу подбали про створення безпечних і комфортних умов перебування у закладі освітян сусідніх закладів та громад. Медична сестра забезпечувала термометрію та перевірку сертифікатів вакцинації у прибулих на курси. Кабінети для навчань були забезпечені комп’ютерною технікою та необхідним обладнанням; дотримувався режим вологого прибирання та провітрювання під час брейк-кави для учасників заходу. Особливо приємною для вчителів з віддалених громад стала можливість отримати в опорному закладі Нижньосірогозький ліцей гаряче харчування за шведською лінією.  

Попереду ще продовження занять за дистанційною формою, де вчителі продовжать підготовку до роботи у нових умовах діяльнісного підходу. Нова українська школа тримається на наших творчих і креативних учителях.

Творчих успіхів у здобутті нового досвіду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь