A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Повідомлення про оприлюднення проєкту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Нижньосірогозької громади на 2022 рік та Звіту про стратегічну екологічну оцінку Програми соціально-економічного та культурного розвитку

Дата: 24.11.2021 09:11
Кількість переглядів: 152

Фото без опису1. Повна назва документа державного планування: Програма соціально-економічного та культурного розвитку Нижньосірогозької селищної територіальної громади на 2022 рік.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Нижньосірогозька селищна рада.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення:

а) строк громадського обговорення - 30 днів з дня оприлюднення повідомлення, а саме з 23 листопада 2021 року до 22 грудня 2021 року.

б) способи участі громадськості - надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання.

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки та проєкту документу державного планування.

в) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: відділу економічного розвитку, торгівлі, розвитку підприємництва, інвестицій та комунальної власності  виконавчого комітету Нижньосірогозької селищної ради: 74701, Херсонська обл., Генічеський район, смт. Нижні Сірогози, вул. Садова, 7, каб. № 19; електронна адреса: nsirog_economic@ukr.net.  Контактний телефон: (05540) 2 12 53.

Ознайомитись з проєктом Програми соціально-економічного та культурного розвитку Нижньосірогозької селищної територіальної громади на 2022 рік та Звітом про стратегічну екологічну оцінку Програми соціально-економічного та культурного розвитку Нижньосірогозької селищної територіальної громади на 2022 рік можна на сайті Нижньосірогозької селищної ради в рубриці «Програма соціально-економічного та культурного розвитку» на 2022 рік за посиланням.

г) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Нижньосірогозька селищна рада, 74701, Херсонська обл., Генічеський район, смт. Нижні Сірогози, вул. Садова, 7; електронна адреса: nsirog_economic@ukr.net. Письмові зауваження та пропозицій подавати з 23 листопада 2021 року до 22 грудня 2021 року.

ґ) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Департамент захисту довкілля та природних ресурсів Херсонської обласної державної адміністрації, Департамент здоров’я Херсонської обласної державної адміністрації.

4. проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування - відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь