Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Приклад гарного партнерства влади і бізнесу  – селищна рада та ТОВ «Новопетрівське», результатом якого стало створення належних умов у Новопетрівському фельдшерському пункті

Дата: 25.11.2021 22:32
Кількість переглядів: 227

Фото без описуСьогодні, 25 листопада, селищний голова Дмитро Такаджи разом з директором комунального закладу «Нижньосірогозький центр первинної медико-санітарної допомоги» Людмилою Непомнящою та старостою Першопокровського старостату, до якого входить і мальовниче село Новопетрівка, завітали до Новоперівського фельдшерського пункту. Тут ми зустрілися і поспілкувалися з фельдшером медичного закладу Наталією Журавель та депутатом селищної ради, керівником ТОВ «Новопетрівське» Павлом Шмигирівським, який займається вирощуванням зернових культур на території населеного пункту та активно долучається до надання фінансової допомоги для підтримки соціальної інфраструктури села Новопетрівка.

Фельдшерський пункт працює у цьому приміщенні вже багато років. За цей час, роки взяли своє і він потребував поточного ремонту.

На початку року селищний голова з Павлом Миколайовичем мали розмову щодо неналежного стану приміщень місцевого фельдшерського пункту та умов, в яких місцеві мешканці вимушені отримувати медичну допомогу. Тож  ході діалогу, дійшли згоди про фінансову підтримку ТОВ «Новопетрівське» у співфінансуванні  проведення поточного ремонту закладу.

За цей час завдяки тісній співпраці та благодійній допомозі Павла Миколайовича вдалося провести ремонтні роботи із застосуванням сучасних будівельних матеріалів у всіх приміщеннях: кабінеті фельдшера; кабінеті щеплення; оглядовій; аптечному кабінеті та в санітарних кімнатах медичного закладу. Працівниками підрядної організації, якими здійснювалися роботи ФОП «Голобородько», завдяки відповідальному ставленню до своїх обов’язків роботи, крім того, що були зроблені якісно ще й з душею. Для фарбування стін було застосовано теплий, персиковий колір, який відвідувачам додає позитивного настрою, як і спілкування з місцевим фельдшером Наталією Журавель. Сучасного вигляду кімнатам додають і підвісні стелі та вмонтовані в них світильники, якісний лінолеум, яким покрита підлога в коридорі та кахельна плитка у кабінетах, а також енергозберігаючі нові металопластикові віконні та дверні блоки, встановлений кондиціонер «Зима – літо». Для забезпечення безпечного перебування пацієнтів у фельдшерському пункті здійснили заміну і електромережі. Загальний розмір витрат на виконання робіт складає 300 тис.грн. Доповнюють комфортні умови у кабінетах медичного закладу нові меблі, придбані за рахунок комунального некомерційного підприємства «Нижньосірогозький Центр ПМСД» та благодійних коштів родини Ваховських. Крім того, завдяки встановленим новим металевим дверям та виконаній декоративній штукатурці фасаду фельдшерського пункту зовнішній вигляд будівлі тепер також має оновлений вигляд.

І як результат - маємо такий чудовий відремонтований заклад.

Сьогодні, під час зустрічі з керівником ТОВ «Новопетрівське» Павлом Шмигирівським, селищний  голова Дмитро Такаджи, керівник КНП "Нижньосірогозький Центр ПМСД" Людмила Непомняща та староста Першопокровського старостинського округу Євген Васильченко подякували йому за активну позицію та підтримку  сфери охорони здоров’я, благодійну допомогу у фінансуванні робіт з поточного ремонту приміщення та облаштування кабінетів Новопетрівського фельдшерського пункту. Дмитро Такаджи вручив йому Подяку селищного голови.

Дякуємо також родині Ваховських за фінансову підтримку, керівнику комунального некомерційного підприємства «Нижньосірогозький Центр ПМСД» за відданість справі та підрядній організації за якісно виконані роботи.

Успішна реалізація цього соціально значимого проєкту стала можливою саме  завдяки вдалій співпраці влади та бізнесу, в результаті якої вдалося створити належні умови для надання медичних послуг новопетрівцям та врятували від подальшої руйнації фельдшерський пункт.

Відтепер в утепленому і відремонтованому медичному закладі комфортніше буде знаходитися відвідувачам.  Задоволена новими умовами праці і медичний працівник села Наталія Журавель. Оновлення фельдшерського пункту – це важливий крок задля збереження здоров’я мешканців села Новопетрівське, яке є віддаленим від центру громади і можливість отримати невідкладну допомогу, придбати медикаменти першої необхідності, виміряти артеріальний тиск на місці, отримати пораду від фельдшера чи потрапити на прийом до лікарів, які здійснюють виїзди  до населених пунктів громади, для місцевих мешканців є дуже важливим.

На цьому ми не ставимо  крапку, так як попереду ще є плани по удосконаленню комфортних умов у фельдшерському пункті.

Сподіваюсь на подальшу плідну співпрацю у рамках підтримки соціальної сфери селищної територіальної громади. Адже спільними діями можливо вирішити будь-яке питання.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь