A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

У переддень Міжнародного Дня волонтера та Дня Збройних сил України, вчителі, технічні працівники, здобувачі освіти, батьки школярів Нижньоторгаївського ліцею активно долучилися до  загальношкільної волонтерської акції-флешмоб «Не словом, а ділом»

Дата: 02.12.2021 20:16
Кількість переглядів: 184

Фото без описуЗа ініціативою директорки Нижньоторгаївського ліцею Віри ХАРЧЕНКО, у переддень Міжнародного Дня волонтера та Дня Збройних сил України, вчителі, технічні працівники, здобувачі освіти, батьки школярів активно долучилися до  загальношкільної волонтерської акції-флешмоб «Не словом, а ділом».

Всі члени дружнього колективу Нижньоторгаївського ліцею поділяють думку про те, що «Волонтери повинні менше говорити, а більше робити корисних благородних справ». Тому шкільний волонтерський загін «Хто як не ми» вирішив організовувати дієвий благодійний рух. Його сенс простий - нагодувати домашніми смаколиками воїнів угрупування військ Південь, що базується на території Нижньосірогозької селищної територіальної громади.

 Всі учні, члени педколективу, технічний персонал, батьки школярів стали спонсорами й учасниками акції-флешмобу. Вони приготували вінегрет, бутерброди з червоною рибою і ковбасою з сиром, пиріжки з картоплею і капустою, тістечка "Картопля". Крім того, були придбані сушки, баранки, чай і кава. У всіх стравах часточки сердець, любові, приємний настрій і позитивні емоції учасників акції. Всі страви були зроблені з дотриманням санітарно-гігієнічних норм.

У результаті акції-флешмобу «Не словом, а ділом» було зроблено :

- 16 кг вінегрету

- 170 бутербродів

- 120 пиріжків

- 226 тістечок " Картопля"

Дирекція ліцею висловлює щиру подяку всім батькам учнів, педагогічному колективу, технічному персоналу за надану спонсорську допомогу, сприяння благодійній справі, розуміння і підтримку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь