A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Здорове харчування - це спосіб життя

Дата: 03.12.2021 08:46
Кількість переглядів: 174

Фото без описуОдним із пріоритетів створення безпечного освітнього середовища опорного закладу Нижньосірогозький ліцей є здорове шкільне харчування. Адміністрація та медична сестра здійснюють щоденний моніторинг організації харчування, яке  має бути якісним, здоровим та безпечним.

            За останні три місяці було оновлено матеріально- технічне забезпечення харчоблоку. Придбано нову лінію роздачі, обідні столи з стільцями,  поповнено сучасним технологічним обладнанням, посудом, встановлено бойлер для подачі теплої води для миття рук та працює електросушилка, забезпечені дезінфікуючими засобами у повному обсязі.

          Сьогодні ми спробували нову форму харчування, адже воно  відіграє важливу роль у повноцінному розвитку і зростанню підростаючого покоління, сприяє загальному зміцненню організму дітей, впливає на їхню працездатність і успішність. Наші здобувачі освіти 5-11 класів самі обирали меню. Щоденні меню дають можливість кожній дитині обрати із запропонованих 2-х варіантів меню той, який їм більше подобається.  Двотижневе меню забезпечує різноманітність страв у  харчуванні школярів, правильний розподіл продуктів протягом десяти днів, враховує сезонність, поживність і калорійність.

 Було приємно дивитися на дітей. Ми бачили як сяяли їхні очі, гарні усмішки, як із задоволенням і з апетитом вони обідали. Хотілося, щоб ще більше дітей відвідували нашу їдальню, а не бігали по навколишнім магазинам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь