A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Державна комісія ТЕБ та НС скасувала "червоний" рівень епіднебезпеки у восьми областях, у тому числі і на Херсонщині

Дата: 06.12.2021 20:42
Кількість переглядів: 242

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) на позачерговому засіданні у понеділок ухвалила рішення про відміну "червоного" рівня епідемічної небезпеки у низці регіонів України. За результатами розгляду стану захворюваності населення на коронавірусну інфекцію показник кількості госпіталізованих з підтвердженими та підозрілими випадками COVID-19 протягом останніх 7 днів на 100 тисяч населення на території Донецької області знизився на 43,5%, Дніпропетровської на 41,9%, Івано-Франківської на 29,3%, Луганської на 40%, Львівської на 37,3%, Одеської на 45,5%, Рівненської на 42,5%, Херсонської на 45,9% та в Києві на 41%. Тож  Державна комісія вирішила скасувати з 00 години 00 хвилин 7 грудня 2021 року  на  території Донецької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Одеської, Рівненської, Херсонської областей та міста Києва  "червоний" рівень епідемічної небезпеки.

Нагадуємо, що з 6 грудня в Україні почали діяти нові правила карантину, які уряд ухвалив минулого тижня. Відвідувати громадські заклади у "жовтому" рівні епіднебезпеки зможуть лише ті, хто отримав щонайменше одну дозу щеплення проти COVID-19 та має відповідний документ - "жовтий" COVID-сертифікат або довідку 063/о.

Для обслуговування відвідувачів та клієнтів працівникам ресторанів, готелів та спортзалів доведеться мати принаймні одне щеплення проти COVID-19. Водночас для відвідування громадських закладів можна буде використати і негативний тест, який діє 72 години, або альтернативний документ - COVID-сертифікат про одужання.

Отже, у "жовтому" рівні епіднебезпеки громадські заклади не зможуть обслуговувати клієнтів, а також допускати до роботи тих, хто не має одного з перерахованих документів. 

Шановні жителі громади, бережіть своє здоров'я та своїх близьких. ВАКЦИНУЙТЕСЯ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь