A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Соціальна робота з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямків діяльності комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг».

Дата: 08.12.2021 18:03
Кількість переглядів: 619

  Фото без описуСаме з метою перевірки умов проживання дітей, забезпечення їх продуктами харчування, сезонним одягом/взуттям, відвідування навчального закладу, дотримання правил пожежної безпеки під час обігріву приміщень було здійснено рейд-перевірку на території с. Першопокровка. Фахівцем комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» Інною ГАНЖОЮ спільно із завідувачем сектора, начальником служби у справах дітей відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей Нижньосірогозької селищної ради Оленою ВЕЛИЧКО відвідано 5 сімей/18 дітей, що опинилися у складних життєвих обставинах.

 В результаті встановлено, що у  2-х сімях ситуація має позитивну динаміку, потреби дітей здебільшого задовольняються. А у 3-х родинах умови проживання дітей потребують покращення. З батьками проведено профілактичні бесіди щодо необхідності належного виконання своїх батьківських обов’язків. 1-й матері рекомендовано провести медичне обстеження 3-х дітей. Для виконання рекомендацій представників соціальних служб членам родин надано двотижневий термін, після чого буде здійснено повторне відвідування.

         Згідно із законодавством батьки не можуть розглядати виховання дітей як справу, якою вони можуть займатися чи не займатися. Це їхній громадянський і державний обовязок, за який вони несуть відповідальність.

         Рейди-перевірки сімей, що опинилися або мають ризик опинитися в складних життєвих обставинах, мають системний характер і проводяться на території всіх населених пунктів громади.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь