A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Опорний заклад Нижньосірогозький ліцей - один із переможців Всеукраїнського конкурсу "BEST WC- 2021"

Дата: 09.12.2021 11:55
Кількість переглядів: 235

Всеукраїнський конкурс «Найкраща туалетна кімната BEST WC» — перший всеукраїнський конкурс серед громадських закладів на найкращу туалетну кімнату. Організатором Всеукраїнського конкурсу «НАЙКРАЩА ТУАЛЕТНА КІМНАТА BEST WC 2021» є єдиний в Східній Європі Музей Історії Туалету. Конкурс є соціальним проєктом. У 2021 році проводиться вже вчетверте Музеєм Історії Туалету з метою —привернути увагу громадськості до світових проблем санітарії та показати гарні приклади відношення до туалетних кімнат в Україні. Відзнаками BEST WC нагороджуються найкращі туалетні кімнати у школах, садках, вузах, лікарнях, парках культури, музеях та театрах, кінотеатрах та торгівельних центрах, центрах надання адміністративних послуг та ресторанах.

Засновники Музею Історії Туалету Микола та Марина Богданенки вважають, що конкурс Best WC спонукає всіх дотримуватися та вимагати високих стандартів санітарних послуг, які впливають на здоров’я та гідність людини, економічний розвиток країни та гендерну рівність. На їхню думку думку: громадські вбиральні – це показник цивілізаційного розвитку країни та  переконані, що конкурс допоможе встановити гідні стандарти для вбиралень в Україні.  

Переможців конкурсу цього року обирали протягом року з поміж 536 учасників 16 областей України. Всі вони мали представити на конкурс свої туалетні кімнати та бути готовими до неочікуваної перевірки волонтерами Best WC.
Лауреатами конкурсу «Найкраща туалетна кімната Best WC»
стали 94 туалетні кімнати у закладах, де дотримуються санітарних та
гігієнічних норм, створюють комфортну атмосферу, турбуються про людей
та знаходять привід для креативу. Найбільш чисельною – 63 лауреати — стала номінація «Освітні заклади». Це приклади особливого турботливого відношення до туалетних кімнат учнями та вчителями шкіл змусили організаторів конкурсу порушити правила та крім відзнак нагородити 14 переможців, які підтримали цю ідею, подарунками від виробників паперових товарів України Київського картонно-паперового комбінату.

Серед Переможців BEST WC- 2021 є заклад освіти Нижньосірогозької селищної територіальної громади-опорний заклад Нижньосірогозький ліцей. Це результат  командної роботи  та прояв особливого турботливого ставлення, яке проявляє керівництво ліцею, вчителі та громада селища до комфорту дітей у закладі. Церемонія відбулася традиційно в рамках заходів до Всесвітнього Дня Туалету (19 листопада). Наклейка визнання кріпиться на двері туалетної кімнати опорного закладу. Символічні відзнаки надають  можливість сповістити відвідувачів про свої найкращі та якісні санітарно-гігієнічні послуги.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь