A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

09 грудня в комунальній установі «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» відбулось навчання з соціальними робітниками відділення соціальних послуг за місцем проживання

Дата: 09.12.2021 22:14
Кількість переглядів: 394

Під час навчання робітники установи були ознайомлені із Законом України «Про соціальні послуги» № 2671 –VIII від 17.01.2019 року.

Директор Центру Вікторія КУЗНЄЦОВА звернула увагу на зміни в законодавстві, згідно з якими вводиться диференційована плата при наданні соціальних послуг за місцем проживання. З метою проведення розрахунків для визначення права на отримання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів або з установленням диференційованої плати відповідно до статті 28 ЗУ «Про соціальні послуги» обслуговувані комунальної установи будуть письмово повідомлені про необхідність надання довідок про отримані доходи за останні шість місяців.

Фахівець із соціальної роботи І категорії відділення соціальних послуг за місцем проживання Ольга ВАСИЛЕНКО провела інформаційно-роз’яснювальну роботу стосовно недопущення порушення під час виконання своїх посадових обов’язків, забезпечення якісного надання соціальних послуг підопічним, нагадала про трудову та виконавчу дисципліну, про правильність оформлення та вчасну здачу звітності, дотримання державних стандартів соціальних послуг, етичних норм і правил.

Окремо наголосила на необхідності пояснювати обслуговуваним громадянам про важливість вакцинації аби убезпечити себе від коронавірусної інфекції та її наслідків. Більш детально на цьому питанні зупинилася директор КНП «Нижньосірогозький ЦПМСД»  Людмила НЕПОМНЯЩА.

У рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» фахівець із соціальної роботи спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування Інна ГАНЖА поінформувала про форми домашнього насильства, які можуть застосовуватися до старших членів родини, звернула увагу на роль соціальних працівників у попередженні домашнього насильства відносно людей старшого віку.

У робочому порядку було розглянуто і вирішено багато інших питань, які турбують соціальних робітників, адже впровадження змін – це тривалий та трудомісткий процес.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь