A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

У центрі громади відкрили Головну ялинку

Дата: 19.12.2021 23:56
Кількість переглядів: 364

Фото без описуСьогодні, у День Святого Миколая, центром селища пройшлися ходою маленькі Миколайчики та запрацювала резиденція Святого Миколая.

Учні молодших класів опорного закладу Нижньосірогозький ліцей вбралися у костюми Святого Миколая, які їм змайстрували батьки та вчителі. Коли вони заходили на центральну площу, де відбувалося свято, у людей це дивовижне, яскраве видовище викликало захоплення. Їх було так багато і вони були такі кумедні…

До дітлахів цього дня завітав Миколай Чудотворець і не один, а відразу п’ять, тож тільки після визначення справжнього, вдалося запалити вогні на Головній ялинці  громади, яку встановлено у центрі селища Нижні Сірогози.

Під час казкового дійства, яке організували для малих жителів громади працівники комунального закладу «Центр культури і дозвілля», дітей розважали конкурсами та іграми,  радували солодкими подарунками і призами. Діти розповідали вірші Миколаю, за що отримували подарунки. А ще вони концертною програмою розважали глядачів.

Для найменших учасників свята провели безпрограшну лотерею.  Тож кожен, згідно отриманого номерка, отримав приз.

Не дивлячись на сильний вітер, людей біля ялинки зібралося чимало.

Завітали на свято і селищний голова Дмитро Такаджи разом з заступниками Оксаною Полуекто, Сергієм Дашковським та керівником відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталією Вязовою.

Дмитро Такаджи привітав всіх зі святом, що розпочинає ряд новорічних свят, яких діти чекають з нетерпінням, адже у цей період вони отримують багато подарунків.

Він побажав дітям рости здоровими, слухняними та щасливими. Щоб всі їхні бажання здійснилися у Новорічну пору.

Звертаючись до дорослих, Дмитро Такаджи зауважив, що  кожен з нас є своєрідним помічником Святого Миколая, тож треба ділитися своїм добром і любов'ю з дітьми, не обходячи увагою жодної, даруючи свою любов тим, кому це насправді потрібно. Завершуючи привітання, він закликав: «Нехай добро й милосердя єднають нас заради щастя дітей!».

Ну і традиційно, завершилося свято хороводом навколо ялинки. Діти разом з дорослими, Святі Миколаї та маленькі Миколайчики, взявшись за руки під новорічні пісні кружляли навколо лісової красуні.

Додавала гарного настрою святково вбрана площа, з оформленими фотозонами, які ввечері засяяли новорічними вогниками. Прикрасили і алейку по вулиці Садова, яка веде до будиночка Святого Миколая, встановленого на центральній площі. Діти разом з батьками фотографувались біля них і ще довго не розходились після завершення свята, хоч було і холодно. Зігрітися можна було гарячими напоями та солодкою випічкою, в облаштованому тут буфеті місцевими підприємцями.

Вітаємо всіх зі святом! Нехай казка Новорічного дива не омине жодної оселі! Живіть в добрі, позитиві, злагоді та мирі! Будьте здорові, багаті та успішні!

Відділ внутрішньої політики селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь