A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Педагоги та учні громади взяли участь в обласному конкурсі «Я люблю Херсонщину і я обираю українську»

Дата: 20.12.2021 14:24
Кількість переглядів: 284

Фото без описуПопуляризації використання та вивчення української мови на Херсонщині сприяла участь педагогічних працівників та учнів закладів загальної середньої освіти Нижньосірогозької селищної громади в обласному конкурсі «Я люблю Херсонщину і я обираю українську».

На Конкурс було представлено відеоролики здобувачів освіти у номінаціях: «Сучасно і цікаво про правила української мови», «Читаймо письменників та поетів Херсонщини», «Рекламна кампанія «Вивчаймо українську мову».

На підставі рішення обласного журі та згідно наказу управління освіти і науки обласної державної адміністрації від 20 грудня 2021 року № 245 «Про підсумки проведення обласного конкурсу «Я ♥ Херсонщину і я обираю українську» оголошено подяку Нижньосірогозькій громаді за високі показники залучення закладів освіти до участі у Конкурсі  (76,9 %).

За результатами моніторингу перегляду відеоробіт понад 250 переглядів мають роботи Вербівського ліцею (керівник відеороботи – Романовська А.І., 415 переглядів) та Новоолександрівського ліцею (керівник відеороботи - Буйна Н.А., 275 переглядів).

Дипломом ПЕРЕМОЖЦЯ обласного Конкурсу рекламних роликів «Я ♥ Херсонщину і я обираю українську» нагороджено такі заклади загальної середньої освіти Нижньосірогозької громади:

  • У номінації «Рекламна кампанія «Вивчаймо українську мову»:

 

  • У номінації «Читаймо письменників та поетів Херсонщини»:
  • Вербівський ліцей (керівник відео роботи: Караянова О.І., покликання на відеоролик - https://youtu.be/qR9fcPaHNMc);
  • Верхньоторгаївська гімназія (керівник відеороботи: Сабадаш О.В., покликання на відеоролик - https://youtu.be/ALHQgh0hUkY);
  • Дем’янівська початкова школа (керівник відеороботи: Шестобус С.В, покликання на відеоролик - https://youtu.be/eqjLmyAHg1Q);
  • Нижньоторгаївський ліцей (керівник відеороботи: Пятковська О.М., покликання на відеоролик - https://youtu.be/a9IyHJKaOVQ);
  • Опорний заклад Нижньосірогозький ліцей (керівник відеороботи: Клочко О.А, покликання на відеоролик - https://www.youtube.com/watch?v=8vZ2-j15fyg );
  • У номінації «Сучасно і цікаво про правила української мови»:

 

Дипломом ЛАУРЕАТА обласного конкурсу рекламних роликів «Я ♥ Херсонщину і я обираю українську» у номінації «Рекламна кампанія «Вивчаймо українську мову» нагороджено опорний заклад Нижньосірогозький ліцей (керівник відеороботи: Клочко О.А, покликання на відеоролик - https://www.youtube.com/watch?v=KoPygX-n2TM&t=13s).

 

Вітаємо переможців та лауреатів обласного конкурсу рекламних роликів «Я ♥ Херсонщину і я обираю українську». Усі відеороботи цікаві, яскраві, талановиті, адже в кожному з них — часточка душі і серця педагогів та учнів. Бажаємо міцного здоров’я, натхнення, нехай здійсняться всі Ваші мрії, а доля принесе смак нових перемог та успіхів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь