A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

День Святого Миколая – свято з особливим шармом. Для дітей з особливими потребами влаштували театрально-ігрову програму

Дата: 20.12.2021 23:34
Кількість переглядів: 231

19 грудня – одна із найочікуваніших дат у році для дітей, адже цього дня святкують День Святого Миколая. Це день, перед яким усі дітлахи намагаються бути якомога чемнішими. Так як, тільки слухняним Святий Миколай приносить цього дня подарунки.

І сьогодні, 20 грудня, щоб подарувати справжнє веселе свято дітям з особливими потребами у приміщенні комунальної установи «Нижньсірогозький центр надання соціальних послуг» педагогічним колективом комунального закладу «Нижньосірогозький будинок творчості дітей та юнацтва» для них було проведено театрально-ігрову програму «Святий Миколай, діточок привітай».  

Гарною несподіванкою став візит гостей: голови Нижньосірогозької селищної ради Дмитра Такаджи; начальника відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей Нижньосірогозької селищної ради Інни Пашко та начальника Управління Державної Казначейської служби України Генічеського району Івана Кузнєцова. Які привітали присутніх з Новорічними святами та  подарували дітям солодкі подарунки.

Святий Миколай та казкова добра Фея розважали дітей загадками, вікторинами, конкурсами та ритмічними руханками. Підіймали настрій і новорічні пісні, виконані для особливих діточок та їх батьків вихованцями будинку творчості Анною Гритчиною та Крістіною Рогожиною.

Щоб згуртувати дітей, педагоги будинку творчості залучили  дітей  з особливими потребами до створення спільного пейзажу «Святкова зима». Діти клеїли, заздалегідь  підготовлені картинки на великий аркуш ватману. В результаті спільної роботи було створено неймовірну зимову казку.

Захід  присвячений Дню Святого Миколая, пройшов в атмосфері веселощів, дитячого сміху, радост та чудових вражень. Задоволеними залишились не лише маленькі учасники, але і їх батьки, які були не просто глядачами, а також залучалися до участі у конкурсах.

Та попереду дітей очікували ще сюрпризи на згадку про свято. Маргарита Тюшка, директор комунального закладу «Нижньосірогозький будинок творчості дітей та юнацтва» вручила їм ялинки, виготовлені власноруч вихованцями закладу.

Цього року з бюджету Нижньосірогозької селищної територіальної громади для дітей з інвалідністю було виділено десять тисяч гривень для придбання солодощів.

 По закінченню свята, всі мали змогу зробити гарні фото. Адже у приміщені Центру до Новорічних свят оформили чудові фотозони: «Родинне вогнище»; «Вечори на хуторі» та чудово вбрали ялинку. Крім каміна тут тепер з’явилася ще й піч. Обидві поробки створила Людмила Бородіна, яка працює у Центрі надання соціальних послуг.

 Бажаємо всім, щоб у Новорічні свята ви стали свідками дива, а можливо, і учасниками, кожен будинок наповнився добром, любов’ю, миром та щедротами, а  Святий Миколай виконав ваші заповітні мрії.

           



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь