A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Відбулося засідання Студії керівників закладів загальної середньої освіти Нижньосірогозької селищної територіальної громади

Дата: 22.12.2021 14:02
Кількість переглядів: 174

Фото без опису22 грудня на базі опорного закладу Нижньосірогозький ліцей відбулося засідання Студії керівників закладів загальної середньої освіти Нижньосірогозької селищної територіальної громади.

На захід завітав селищний голова Дмитро Такаджи. Він привітав всіх з прийдешніми новорічними та різдвяними святами, побажав міцного здоров’я, здійснення мрій, енергії, творчості, вагомих здобутків на освітянській ниві.

Дмитро Антонович підвів підсумки співпраці керівництва громади та освітньої галузі за рік, що минає, розповів про проєкти, які вдалося реалізувати в освітніх закладах та про перспективні плани на 2022 рік. Зосередив увагу на створенні нового освітнього простору та підвищенні якості надання освітніх послуг, забезпеченні безпечних умов для навчання та виховання здобувачів освіти.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія Вязова окреслила питання, які виносилися на обласній нараді начальників органів управління у сфері освіти. Відзначила важливість створення у закладах освіти безпечного та комфортного освітнього середовища та розповіла про проєкти, які будуть реалізовуватися у 2022 році з пожежної безпеки, оновлення харчоблоків та капітальних і поточних ремонтних робіт.

Відбулося конструктивна бесіда щодо організації з 01 січня 2022 року інклюзивного навчання у закладах загальної середньої освіти за новим Порядком. Спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Марина Голобородова ознайомила директорів з нормативним документом; надала роз’яснення щодо проведення засідань команди супроводу дитини з ООП, визначення рівня підтримки учня з особливими освітніми потребами, оформлення відповідних документів; звернула увагу на важливості співпраці з фахівцями інклюзивно-ресурсних центрів.

Людмила Білецька, спеціаліст  відділу освіти, культури, молоді та спорту, акцентувала увагу керівників закладів освіти на організації підвищення кваліфікації педагогічних працівників згідно Порядку, плануванні на наступний рік, укладанні договору із суб’єктами підвищення кваліфікації про надання освітніх послуг, визнанні та підтвердженні результатів підвищення кваліфікації.

У ході засідання також були обговоренні ряд важливих питань щодо діяльності закладів освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь