A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят для стареньких, які проживають у відділення надання соціальних послуг, доставили благодійну допомогу з цукерками та святковим продуктовим набором

Дата: 06.01.2022 09:28
Кількість переглядів: 214

З приходом зимової пори, всі без винятку, і дорослі, і діти знаходяться у передчутті чудового свята! Підопічні відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/ проживання та соціально-психологічної реабілітації дітей комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» не є виключенням.

Старенькі, як маленькі діти, полюбляють солодощі та подарунки. Знає про це наш постійний благодійник - керівник ТОВ«Дружба-5» Володимир НИШПОРА.

Напередодні  Новорічних та Різдвяних свят до відділення прибуло 13 величезних святкових коробок, наповнених цукерками та різноманітними харчовими продуктами, щоб максимально урізноманітнити меню підопічних відділення протягом усіх свят та створити їм справжнє диво!

         Колектив та підопічні комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» , а також селищна рада щиро дякують Володимиру Васильовичу та його родині за всебічну постійну підтримку і допомогу та вітають з Новим роком і Різдвом Христовим!

Нехай цей рік стане для цієї чуйної та щедрої родини успішним і багатим на хороші події і знайомства, бажання і можливості. Бажаємо здоров'я, миру, удачі і благополуччя! А підопічним відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/ проживання та соціально-психологічної реабілітації дітей комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» бажаємо міцного здоров’я та довгих років життя, а ми вже докладемо зусиль, щоб проживання у відділенні для них стало благополучним та радісними.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь