A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Дякуємо усім, хто долучився до святкових заходів: організаторам та учасникам, працівникам закладів культури та жителям сіл, які приймали активну участь  у їх проведенні, а також тим, хто надав спонсорську допомогу в їх організації та проведенні

Дата: 12.01.2022 10:45
Кількість переглядів: 110

Фото без описуЯк Нижньосірогозька громада відсвяткувала Новорічні свята

Ось і відлунали Новорічні та різдвяні свята на території нашої громади. Залишилося лише дочекатися водіння Маланки, щедрування та свята Водохреща.

Що для кожного означають новорічні свята? Майже всі скажуть, що це дні, які хочеться провести з рідними та близькими у затишній домашній атмосфері. Тому, на новорічні свята багато хто їде святкувати до батьків, до місця, де вони народилися та зростали.

У Нижньосірогозькій громаді знають, що таке гостинність і попіклувалася про організацію новорічних свят як для найменших, так і для дорослих жителів та гостей нашої громади, забезпечивши їм чудовий святковий настрій.

За ініціативи селищного голови Дмитра Такаджи новорічні святкування цьогоріч розпочалися 19 грудня, у День Святого Миколая, з відкриття Головної ялинки у селищі Нижні Сірогози та ялинок у кожному старостинському окрузі. Для жителів громади приємною несподіванкою стало встановлення безлічі фотозон, святково оформлених площ та центрів населених пунктів громади. Більше двох кілометрів гірлянд прикрашали ялинки, дерева, будівлі та фотозони. Родзинкою прикраси Головної ялинки стала світодіодна конструкція «Маскарад», придбана за кошти селищної ради та спонсорів.

На День Святого Миколая усі дітлахи нашої громади мали змогу взяти участь у конкурсно-розважальних програмах та розвагах, які  організували та проводили працівники сфери культури. Учасників та гостей святкових дійств вітали  керівництво громади та старости старостинських округів. Цього року у центрі громади відбулася святкова хода маленьких «Миколайчиків», найменших учнів опорного закладу Нижньосірогозький ліцей, які підняли настрій всім присутнім. Звісно ж, головним героєм всіх дійств став Святий Миколай. Він цього дня мав змогу переконатися, що у Нижньосірогозькій громаді - талановиті, артистичні, харизматичні дітлахи, бо чимало найменших жителів громади вишикувалось у   шеренгу, аби розповісти Миколаю новорічного віршика і, звісно ж, отримати за це подарунок.

Незважаючи на погіршення погодних умов, святкування Нового року у старостинських округах громади пройшло масштабно. Чимало розваг підготували  працівники сфери культури для жителів населених пунктів громади: концерти з піснями та танцями, вистави з частуваннями, розіграші лотерей, ігри та вікторини. Новорічні вітання у ці дні лунали від ведучих заходу, старост населених пунктів та, звичайно ж, Святого Миколая.

На рідкість тепла та сонячна погода зустрічала жителів громади напередодні Святвечора. 06 січня у центрі громади, біля будівлі Центру культури і дозвілля, відбулося обрядове дійство  «З Колядою йдемо», на якому господар з господинею, а також колядувальники бажали всім здоров’я, щастя та гарного настрою. Театралізованими дійствами, вечорами відпочинку відзначили Різдво і в інших населених пунктах громади. Цього дня з усіх куточків лунало «Христос народився! Славімо його!».

Дякуємо усім, хто долучився до святкових заходів: організаторам та учасникам заходів, працівникам закладів культури та жителям сіл, які приймали активну участь  у проведенні свят, а також тим, хто не залишився осторонь та надав спонсорську допомогу в їх організації та проведенні на території населених пунктів громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь