A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Про впровадження на території громади програми «Рука допомоги», спрямованої на надання допомоги для здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, гворили сьогодні під час засідання робочої групи

Дата: 13.01.2022 14:45
Кількість переглядів: 76

Фото без описуСьогодні, 13  січня, заступник селищного голови Оксана Полуекто провела  засідання робочої групи за участю представників відділів: надання соціальних послуг Нижньосірогозької районної філії Херсонського обласного центру зайнятості; соціального захисту населення, медицини та служба у справах у дітей селищної ради; економічного розвитку, торгівлі, розвитку підприємництва, інвестицій та комунальної власності селищної ради,  а також КЗ «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг».

У ході засідання обговорили першочергові заходи та основні етапи впровадження на території громади програми «Рука допомоги», спрямованої на надання допомоги для здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї.

З початку 2022 року безробітні малозабезпечені зможуть отримувати фінансову допомогу від держави для старту власного бізнесу. Допомога надаватиметься в рамках нової бюджетної програми, розробленої Міністерством соціальної політики, на реалізацію якої у держбюджеті на 2022 рік передбачено близько 100 млн грн.

Безвідсоткова фінансова допомога зможе використовуватися тільки для оплати рахунків на придбання необхідного для заснування власної справи обладнання і матеріалів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь