Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Рішенням виконавчого комітету 22 жителя громади звільнено на 100% від плати за соціальне обслуговування та 7 осіб на 90%

Дата: 14.01.2022 16:52
Кількість переглядів: 83

Фото без описуСьогодні, на засіданні виконавчого комітету селищної ради прийнято рішення про звільнення стовідсотково від плати за соціальне обслуговування (надання соціальних послуг) комунальною установою «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» 22 жителя громади.

Це люди, які потребують сторонньої допомоги та раніше перебували на обслуговуванні Центру, але у зв’язку із внесеними змінами до Закону України «Про соціальні послуги» та постанови Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2009 року № 1417 «Деякі питання діяльності територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», відтепер повинні вносити плату за своє обслуговування.

Враховуючи  рішення комісії № 1 від 04 січня 2022 року «З розгляду заяв із звільнення від сплати за соціальне обслуговування (надання соціальних послуг) комунальною установою «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг», виконкомом прийнято рішення про звільнення на сто відсотків категорійних осіб, які є:  учасниками бойових дій; дітьми війни; ветерани Великої  Вітчизняної війни;  ветеранами праці; «Почесними громадянами Нижньосірогозького району»;  особами з інвалідністю загального захворювання та сім’ями загиблого (померлого) ветерана Великої Вітчизняної війни  з четвертим - восьмим ступенем індивідуальної потреби в наданні соціальних послуг та четвертою, п’ятою групою рухомої активності.

Крім того, 7 громадян, які також потребують соціальних послуг та мають статус дитини війни чи ветерана праці але мають нижчу групу рухомої активності вирішено звільнити на 90 % від плати за соціальне обслуговування (надання соціальних послуг) фахівцями комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг».

Всі витрати за обслуговування даних громадян бере на себе селищна рада. Можливості та потреби кожного було вивчено окремо, відповідно до чого й прийнято відповідне рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь