A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Адміністрація Центру надання соціальних послуг і пересічні жителі громади протягом Новорічних та Різдвяних свят забезпечували мешканцям відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування святковий настрій

Дата: 14.01.2022 19:18
Кількість переглядів: 310

Фото без описуНайсімейнішим, найтеплішим і найрадіснішим святом у світі вважаються Новий Рік та Різдво Христове. Багато хто вірить, що Новорічна ніч виконує всі бажання. Люди надсилають  святкові листівки, подарунки своїм родичам, друзям, роблять сюрпризи. Усі чекають новорічної казки та дива.  І мешканці відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживання та соціально-психологічної реабілітації дітей комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» у с. Першопокровка не є виключенням. У такі дні вони як ніколи потребують ще більшої уваги та турботи.

Тому, адміністрація комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг», і просто жителі громади протягом Новорічних та Різдвяних свят намагалися всіляко зробити так, щоб старенькі відчули дух Різдва та Новорічних свят.

Спочатку підопічним відділення від керівництва ТОВ «Дружба 5» були передані подарункові набори, наповнені цукерками та різноманітними харчовими продуктами. Потім від Нижньосірогозької селищної ради з привітаннями від селищного голови під ялинкою з’явився мішечок з солодощами для кожного мешканця. Не залишилися осторонь і релігійні організації – від них Степан Гуцуляк привіз підопічним 3 упаковки таких необхідних засобів особистої гігієни – одноразових підгузків для дорослих. На Маланку колектив Першопокровського будинку культури завітав у гості з Колядою, даруючи святковий гарний настрій та приємні враження.

А для створення святкового настрою кухарі відділення приготували справжні Новорічні страви – холодець та салат «Олів’є». І це ще не все – працівниця відділення Юлія ПОЛЯНСЬКА на кожне свято спекла вдома смачний торт у подарунок для підопічних.

«Такого свята у нас ще не було, цього року ми начебто святкували вдома! Дякуємо за турботу про нас!» - так висловила своє враження від святкування одна з підопічних відділення.

         У кожної людини, що опиняється у відділенні надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживання та соціально-психологічної реабілітації дітей, є своя історія, сумна і непроста. Але в Новорічні та Різдвяні свята вони хоч на кілька миттєвостей можуть забути про свої проблеми, біди і хвороби, і просто порадіти привітанням, подарункам, сюрпризам і яскравим виступами та просто відчути себе потрібними у цьому житті!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь