A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

14 січня, у перший день Нового року за старим стилем, до селищної ради завітали колядники

Дата: 14.01.2022 21:55
Кількість переглядів: 84

Фото без описуВшановуючи давні українські традиції, із різдвяною зіркою,  веселою колядою,  щедро посіваючи на добро та вдачу, до Нижньосірогозької селищної ради сьогодні, 14 січня, завітав святковий вертеп. Вихованці  комунального закладу «Нижньосірогозький будинок творчості дітей та юнацтва» разом зі своїми наставниками та директором комунального закладу Маргаритою Тюшко у віршах та піснях бажали усім присутнім миру і злагоди, щастя, добробуту та усяких гараздів. Вона подарувала трудовому колективу селищної ради чудову картину, виготовлену вихованцями будинку творчості. Раніше керівництво ради вже мало змогу переконатися у їхній  вправності та майстерності, адже напередодні новорічних свят директорка закладу подарувала  виготовлені гуртківцями новорічні композиції, які нині прикрашають кабінети працівників селищної ради, нагадуючи про свята.

Засіяли працівників ради з піснями та щедрівками і учасники козачого гурту «Сокіл» Нижньосірогозького центру культури і дозвілля. Рясно посіваючи, співаючи колядки вони створили святковий настрій та побажали керівництву і працівникам селищної ради достатку, благополуччя, щастя у новому році.

У відповідь селищний голова Дмитро Такаджи та його заступники подякували гостям та привітали усіх з Новим 2022 роком. Гуртківці ж будинку творчості дітей та юнацтва отримали новорічні подарунки.

Колектив селищної ради сердечно вдячний всім гостям за святкові театралізовані міні-вистави, за заряд отриманої позитивної енергії та за порцію гарного настрою.

Сподіваємось, що всі висловлені побажання здійсняться і цей рік буде щасливим для кожного з нас!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь