A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Здійснено перевірку роботи соціального робітника у с. Нижні Торгаї

Дата: 19.01.2022 17:17
Кількість переглядів: 364

Фото без описуКомунальна установа «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» продовжує активну роботу, спрямовану на забезпечення якісного соціального обслуговування громадян за місцем проживання.

Так, 18 січня 2022 року завідувач відділення соціальних послуг за місцем проживання Ольга ВАСИЛЕНКО, здійснила перевірку роботи соціального робітника у с. Нижні Торгаї Надії МУДРОЇ, яка надає послуги 8 громадянам за місцем їх проживання.

В ході перевірки підопічних проведено обстеження умов їх проживання та опитування щодо якості отриманих соціальних послуг. Встановлено, що соціальний робітник належно виконує свої функціональні обов’язки, надає підопічним послуги відповідно до визначеної групи рухової активності, а саме: доставку продуктів, ліків, води, прибирання житла, приготування їжі, прання, сплату комунальних платежів, прасування, тощо. Підопічні відділення роботою соціального робітника задоволенні, нарікань та скарг немає.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Складено акти перевірок якості надання соціальних послуг 7 особам.

Надана допомога у формуванні пакету документів для отримання житлової субсидії 4 особам, та отримання одноразової  матеріальної допомоги мешканцям Нижньосірогозької селищної ради Херсонської області, які опинилися в скрутному становищі та внаслідок не передбачених обставин 1 особі.

Відвідано 2 родини, де фізичні особи надають соціальні послуги з догляду вдома. Порушень прав обслуговуваних не виявлено.

Такі перевірки проводяться регулярно, що дає змогу попередити неякісне надання соціальних послуг громадянам за місцем проживання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь