A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Увага! Погіршення погодних умов

Дата: 24.01.2022 11:43
Кількість переглядів: 243

Фото без описуЗа даними синоптиків сьогодні, 24 січня, впродовж дня на території області очікується сильний сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини. Внаслідок чого на дорогах можливе утворення снігових заметів та ожеледиці. Прохання до всіх учасників дорожнього руху: будьте уважними та обережними.

Шановні водії! Під час погіршення погодних умов будьте особливо уважними та обережними на автошляхах! Дотримуйтесь безпечної швидкості руху, дистанції та інтервалу, уникайте ризикованих маневрувань, користуйтесь пасками безпеки, заздалегідь знижуйте швидкість, особливо при під’їзді до перехресть та пішохідних переходів. Якщо це можливо, утримайтесь від поїздок.

В разі виникнення в дорозі складної ситуації та потреби допомоги терміново телефонуйте "102". Дзвінки з усіх мобільних операторів надходять в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини та одразу передаються до підрозділу поліції, на території обслуговування якого ви перебуваєте.

Шановні пішоходи! Перш ніж вийти на проїжджу частину, навіть на пішохідний перехід, упевніться, що до транспортних засобів достатня відстань для безпечного переходу дороги. Пам’ятайте, що при гальмуванні транспортного засобу на слизькій дорозі складно передбачити, коли автомобіль зупиниться. Бережіть себе.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь