A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Затверджено єдині для всіх населених пунктів Правила благоустрою території населених пунктів Нижньосірогозької селищної територіальної громади

Дата: 27.01.2022 13:15
Кількість переглядів: 189

До останнього на території населених пунктів діяли Правила благоустрою, розроблені та затверджені колишніми сільськими радами. Відповідно, всі вони мали певні відмінності стосовно окремих правил утримання територій.

Тож спеціалістами відділу житлово-комунального відділу було розроблено нові Правила, які визначатимуть єдиний порядок благоустрою та утримання території населених пунктів Нижньосірогозької селищної територіальної громади, об’єктів благоустрою на території населених пунктів, регулювання прав та обов’язків учасників правовідносин у сфері благоустрою, а також комплекс заходів, необхідних для забезпечення чистоти і порядку на території населених пунктів. Правила спрямовані на створення умов, сприятливих для життєдіяльності людини і є обов’язковими для виконання на всій території населених пунктів, об`єднаннями громадян, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності і підпорядкування, їх керівниками, працівниками та громадянами.

Правила містять загальнообов’язкові на території населених пунктів норми, за порушення яких винні особи притягуються до відповідальності, встановленої нормативно-правовими актами України.

Вони забезпечують державні, громадські і приватні інтереси та розроблені на підставі Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про відходи» та інших Законів України та нормативно-правових актів України.

Більш докладно з новими Правилами благоустрою території населених пунктів Нижньосірогозької селищної територіальної громади можна ознайомитися на офіційному сайті селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь