A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Навчальні заклади громади отримали новий спортивний інвентар

Дата: 28.01.2022 11:08
Кількість переглядів: 90

Здорові діти – здорова нація! Саме під таким девізом у громаді здійснюється політика щодо розвитку спорту. Залучаючи якомога більше дітей до фізичних занять, тим самим ми, дорослі, відволікаємо їх від непорушного сидіння за партами, зміцнюючи їх фізичне здоров’я. Для зацікавлення дітей до фізичних занять разом працюємо над покращенням матеріально-технічного стану спортивних об’єктів та оновлення спортивного інвентарю закладів освіти.

Цього року Нижньосірогозька громада отримала державну субвенцію для придбання спортивного інвентарю у розмірі 500 тис.грн, з яких на 300 тис.грн. було закуплено килими для занять дзюдо закладам освіти Вільненського ліцею.

Спортивний же інвентар та обладнання, а це: футбольні, баскетбольні та волейбольні м’ячі; спортивна форма та трико для занять пауерліфтингом; тенісний стіл та бігова доріжка; велотренажер, баскетбольні щити та інший інвентар отримали: Нижньосірогозька дитячо-юнацька спортивна школа та Першопокровський; Новоолександрівський; Нижньоторгаївський ліцеї.

Дану субвенцію громада отримала за рахунок коштів соціально економічного розвитку громад за сприянням народного депутата України Володимира Іванова.

Разом зі старостою Новоолександрівського старостинського округу Сергієм Дєєвим селищний голова Дмитро Такаджи та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія Вязова завітали до Новоолександрівського ліцею. Тут вони поспілкувалися з завучами ліцею Оленою Падалко та Оксаною Жуковою стосовно матеріально-технічного стану закладу та можливості його покращення у майбутньому. Звичайно, порушили й тему спорту та бажання дітей ним займатися. Оглянули умови, в яких діти займаються на уроках фізичної культури та щойно отриманий спортивний інвентар, яким вони дуже задоволені.

Задоволені надбанням і вчителі фізичної культури і спорту ліцею Сергій Болсун та Олександр Логвінченко, які похвалилися спортивними здобутками команд різних вікових груп Новоолександрівського ліцею та запевнили, що ліцеїсти і раніше з задоволенням займалися фізкультурою, спортом та брали активну участь у спортивних змаганнях. Тепер же з новим інвентарем у юних спортсменів з’явиться натхнення більше тренуватися і вже на найближчих спортивних заходах вони покращать результат, а можливо і повернуться зі змагань з перемогою.

Бажаємо всім бути здоровими, активно долучатися до занять фізичною культурою і спортом, здобувати перемоги та прославляти рідний край.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь