A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Делегація з Новотроїцької громади завітала на Сірогозщину для вивчення позитивного досвіду

Дата: 28.01.2022 16:56
Кількість переглядів: 186

Фото без описуСьогодні, 28 січня, представники засобів масової інформації Новотроїцької громади, громадський активіст та голова ОСББ на чолі з першим заступником Генічеської районної державної адміністрації Юрієм Коцегубовим завітали до Нижньосірогозької громади, ознайомитись з досвідом роботи та поділитися власним.

Супроводжували делегацію Нижньосірогозький селищний голова Дмитро Такаджи та депутати селищної ради: Валерій Тимошенко, Василь та Микола Дудки.

Розпочали екскурсію з комунального некомерційного підприємства "Нижньосірогозька центральна лікарня", де їх зустрів завідувач консультативно-діагностичною поліклінікою Щербань Вадим, який провів відділеннями лікарні та кабінетами поліклініки.

Естафету перейняла Людмила Непомняща, директор КНП «Нижньосірогозький Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Після знайомства з медичними закладами Нижньосірогозької громади гості завітали до адміністративного приміщення селищної ради, де селищний голова і місцеві депутати вже разом з секретарем ради Світланою Кутіщевою та заступниками селищного голови Оксаною Полуекто і Віталієм Кривчиком продовжили спілкування.

Говорили про створення у Нижньосірогозькій громаді двох Центрів: надання адміністративних та соціальних послуг, які на даний час користуються популярністю серед місцевого населення. Продовжили діалог головною темою - формування бюджету, а також про вже реалізовані проєкти та ті, які планується запустити найближчим часом.

Обсудили й тему створення старостатів та розроблення головного документа громади - стратегії розвитку, яка для нас впродовж 6 років буде настільною книгою, по якій ми будемо жити та втілювати закладені в неї плани. Обговорили й проблемні питання.

Колеги з сусідньої громади цікавилися подробицями стосовно становлення громади та забезпечення роботи  об’єктів соціальної сфери. Давали слушні поради, здобуті на власному досвіді.

На завершення подарували делегації з сусідньої громади сувеніри, виготовлені вже за нашим власним бренд-буком.

Сподіваємось на подальшу співпрацю та переймання корисного  досвіду від сусідів.

Фото репортаж:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь