A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Володимир Іванов завітав до опорного закладу Нижньосірогозький ліцей, де оглянув новий спортивний інвентар, придбаний за кошти державної субвенції

Дата: 04.02.2022 16:12
Кількість переглядів: 169

Фото без описуСьогодні, 04 лютого, народний депутат України Володимир Іванов разом з керівництвом селищної ради відвідали опорний заклад Нижньосірогозький ліцей, в якому оглянули нещодавно здійснений ремонт коридору другого поверху, актової та спортивної залів старого корпусу закладу, а також покрівлі.

Екскурсію гостям провела директорка опорного закладу Ольга Клочко, яка, власне, і запровадила чимало власних дизайнерських ідей під час оформлення коридорів та холів закладу. Місця для сидіння, зони відпочинку та ігрові зони, створені працівниками закладу утворюють загальну картину комфорту та зручності. Діти із задоволенням йдуть до школи, адже тут крім отримання знань, вони мають змогу погратися у настільні ігри та поспілкуватися із друзями під час перерви.

Піклуються тут і про залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом.

Цього року Нижньосірогозька громада отримала державну субвенцію на придбання спортивного інвентарю у розмірі 500 тис.грн., за рахунок коштів соціально економічного розвитку громад за сприянням народного депутата України Володимира Іванова.

Тож сьогодні, під час відвідин закладу народний обранець разом з селищним головою Дмитром Такаджи та начальником відділу освіти Наталією Вязовою оглянули спортивний інвентар та обладнання, яке було придбано за кошти державної субвенції саме для опорного заклад. Ольга Клочко подякувала Володимиру Іванову за сприяння у виділенні державної субвенції для придбання спортивного обладнання.

Крім опорного закладу, раніше спортивну форму, футбольні, баскетбольні та волейбольні м’ячі, велотренажер, баскетбольні щити та інший інвентар отримали Нижньосірогозька дитячо-юнацька спортивна школа, Першопокровський, Новоолександрівський, Нижньоторгаївський ліцеї та придбано килими для занять дзюдо закладам освіти Вільненського старостинського округу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь