Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів ради

Дата: 08.02.2022 16:37
Кількість переглядів: 131

Фото без опису07 лютого апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів ради селищний голова Дмитро Такаджи розпочав із заслуховування начальників відділів: соціального захисту населення та служба у справах дітей Інни Пашко, а також освіти, культури, молоді та спорту Наталії Вязової щодо стану захворюваності на коронавірусну інфекцію жителів громади та, зокрема, педагогічного персоналу і учнів.

У ході засідання обговорили забезпеченість засобами захисту закладів освіти. Адже у зв’язку із високим ступенем та виявленням нових випадків на Херсонщині подовжено дистанційнеФото без опису навчання у загальноосвітніх закладах до 14 лютого.

Станом на понеділок зафіксовано 26 нових випадки захворювання на COVID-19, з яких 10- діти.

Серед першочергових завдань, обговорили необхідність активізації роботи по наповненню бюджету.

Керівниками відділів селищної ради були розроблені Фото без описуплани розвитку сфер діяльності та надані фінансові потреби для їх реалізації.

Окрему увагу, у ході апаратної наради, селищний голова приділив питанням розвитку комунальної сфери, на яку покладалися великі надії. Не дивлячись на постійну фінансову підтримку комунального підприємства на сьогодні його робота не налагоджена. Планувалося підняти фінансову спроможність підприємства за рахунок розширення кількості комунальних послуг, які б надавалися населенню на платній основі.

Селищний голова відмітив, що найбільш запитувані послуги серед населення це - вивіз сміття,Фото без опису утримання кладовищ, обрізка дерев, порубка дров та покіс трави. Нажаль на даний час робота у даному напрямку не організована, не обрахована калькуляція на дані види послуг.

Фото без описуЗа рік роботи новостворене підприємство обмежилося наданням лише послуг з водопостачання питної води населенню та водовідведення.

Під час наради розглядалися й інші проблемні питання громади, одне з яких - стан освітлення вулиць населених пунктів громади.

За результатами апаратної наради керівникам відділів та комунальних підприємств селищної ради було надано ряд доручень з конкретними термінами їх виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь