A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Відбулось навчання з соціальними робітниками відділення соціальних послуг за місцем проживання комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг».

Дата: 11.02.2022 15:25
Кількість переглядів: 105

10 лютого 2022 року відбулось навчання з соціальними робітниками відділення соціальних послуг за місцем проживання комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг».

Виступила директор установи Вікторія КУЗНЄЦОВА, яка довела  до відома присутніх результати 2-х останніх перевірок дільниць працівників у с. Верхні Сірогози, Верби, Вільне та Дем’янівка, звернула увагу присутніх на недопущення порушення робочої дисципліни під час виконання посадових обов’язків та шляхи вирішення робочих питань, забезпечення якісного надання соціальних послуг підопічним відповідно до державних стандартів та етичних норм і правил.

Ольга ВАСИЛЕНКО, завідувач відділення соціальних послуг за місцем проживання, наголосила на необхідності добору для подальшого обслуговування на дільниці людей, які мають на це право відповідно до законодавства України.

Також було розглянуте питання щодо допомоги підопічним в оформленні документів, оскільки при зміні назви вулиці необхідно оновити дані про реєстрацію у паспорті громадянина України.

Жодні збори працівників центру не обходяться від обговорення питання про необхідність вакцинації, наразі від отримання 3-ї бустерної дози вакцини від коронавірусної інфекції, аби убезпечити себе та своїх близьких від цього захворювання та його наслідків.

Подібні навчання для персоналу проводяться щомісячно. Така систематичність сприяє поглибленню знань, вмінь та навичок соціальних робітників у якісному наданні соціальних послуг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь