A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Рішенням комісії ТЕБ та НС до 18 лютого продовжено дистанційну форму навчання

Дата: 11.02.2022 16:03
Кількість переглядів: 129

Фото без описуСьогодні, 11 лютого, відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Нижньосірогозької селищної ради, на якому розглянули епідемічну ситуацію в громаді, пов’язану з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19.

За інформацією директора комунального некомерційного підприємства «Нижньосірогозький Центр первинної медико-санітарної допомоги» Людмили Непомнящої  на території  громади впродовж останнього тижня зареєстровано 70  випадків  захворювань на COVID-19, що свідчить про високий  рівень  захворюваності. Тільки за останні три дні зареєстровано 43 випадки  захворювань, з них 10 - діти шкільного віку.  

Людмила Анатоліївна зауважила, що за останню  добу зареєстровано 29 нових випадків  захворювань.

     Серед учнів закладів загальної середньої освіти громади достатньо високий рівень захворюваності та значна кількість контактних осіб з хворими по родинам, які потребують самоізоляції . Очна форма навчання сприяє розповсюдженню коронавірусної хвороби серед дітей та  відповідно по родинах, що може привести до значного підвищення рівня захворюваності в громаді та переходу  до червоної зони епіднебезпеки.

    Тож, враховуючи ситуацію, яка склалася на сьогодні по захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 місцевого населення та з метою недопущення подальшого розповсюдження коронавірусної хвороби  комісією з питань ТЕБ та НС  селищної ради було прийнято рішення ЗАБОРОНИТИ на території громади проведення всіх масових (культурних, спортивних, розважальних, соціальних, релігійних, рекламних, наукових, освітніх, професійних тематичних та інших) заходів крім офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників, заходів з атестації здобувачів, заходів з оцінювання якості освіти.

 Керівникам установ, організацій, підприємств незалежно від форми власності, приватним підприємцям, які здійснюють свою діяльність на території Нижньосірогозької селищної територіальної громади,  необхідно забезпечити виконання заходів, що передбачені для «зеленого» та «жовтого» рівня епідемічної небезпеки, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

У закладах загальної середньої освіти:

 

 

 Продовжити до 18 лютого 2022 року, включно, дистанційну форму навчання для учнів 1 – 11 класів. 

Починаючи з 21 лютого 2022 року, дозволити роботу закладів загальної середньої освіти для учнів 1 – 4 та 11 класів, за умови дотримання протиепідемічних заходів.

Для учнів 5 – 10 класів продовжити дистанційну форму навчання до 24 лютого 2022 року!

До 24 лютого продовжити заборону відвідування закладів позашкільної освіти усіх форм власності, проведення батьківських зборів, гуртків, факультативів, спецкурсів, а також групових екскурсій і поїздок.

Шановні жителі та гості громади! Бережіть себе та тих, хто вас оточує! Зверніть увагу на кількість випадків захворюваності серед дітей!

Дотримуйтесь протиепідмічних заходів, вакцинуйтеся та будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь