A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Звернення селищного голови Дмитра Такаджи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ої річницї виведення військ колишнього СРСР з Афганістану

Дата: 15.02.2022 07:57
Кількість переглядів: 66

Фото без описуШановні ветерани війни в Афганістані, Шановні учасники бойових дій на території інших держав та члени сімей воїнів -  «інтернаціоналістів»!

Сьогодні виповнюється 33-а річниця з дня виведення військ колишнього СРСР з Афганістану. Це день пам’яті про сумнозвісні події війни в Афганістані та в інших країнах, вшанування усіх воїнів – інтернаціоналістів, кому довелося воювати у чужих країнах.

Українські воїни завжди чесно і мужньо виконували свій військовий обов’язок. Ми шануємо їхній героїзм і звитягу, захоплюємося найкращими людськими якостями тих, хто пройшов крізь  всі «гарячі точки», не посоромивши своєї честі та гідності.   

Сьогодні, у час, коли над Україною нависла загроза втрати цілісності та суверенітету, коли колишня дружня сусідня держава веде гібридну війну й гинуть мирні люди, для українського народу та сучасних  воїнів Збройних Сил України духовні цінності та досвід учасників бойових дій мають величезне значення. 

Воїни-інтернаціоналісти відіграють неоціненну роль у вихованні нинішнього покоління, адже є прикладом вірності військовій присязі, прикладом відваги, сили духу та неймовірного патріотизму.

Низько схиляємо голову перед загиблими й з вдячністю звертаємося до героїв сьогодення: висловлюємо слова щирої подяки за міцну державницьку позицію, за прагнення ціною власного життя і здоров’я зберегти Батьківщину та побудувати сильну європейську країну.

У День вшанування учасників бойових дій на території інших держав зичу всім міцного здоров'я, миру, щастя, добра та нових звершень в ім’я нашої Батьківщини-України.

З повагою – селищний голова Дмитро Такаджи


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь