A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

15 лютого відбулася нарада з землевпорядниками та старостами Нижньосірогозької селищної територіальної громади щодо наповнення місцевого бюджету селищної ради

Дата: 15.02.2022 17:09
Кількість переглядів: 137

Фото без описуНа нараду було запрошено начальника Нижньосірогозької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастопілі Пилипець Маргариту Сергіївну.

Селищний голова Дмитро Такаджи наголосив, що у 2021 році було недостатньо проведена робота щодо легалізації оплати праці, зайнятості населення та декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2020 року.

На території Нижньосірогозької селищної територіальної громади обліковується - 2615 одноосібників, із них подали декларацію про доходи за 2020 рік – 1946 осіб.

Крім того є дуже багато випадків обробітку земельних паїв, які не є суб'єктами господарювання та не декларують свої доходи, і тому місцевий бюджет ради втрачає значні кошти.

На нараді також виступили секретар селищної ради Кутіщева Світлана Сергіївна та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Полуекто Оксана Миколаївна щодо напрямів організації роботи по легалізації оплати праці, зайнятості населення та декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2021 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь