Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Звернення депутатів Нижньосірогозької селищної ради восьмого скликання до мешканців громади щодо консолідації зусиль та підтримки загону територіальної оборони

Дата: 16.02.2022 13:13
Кількість переглядів: 158

Шановні мешканці громади!

Фото без описуВ Україні з 2014 року триває війна, на кордонах нашої держави склалася вкрай непроста обстановка.

Сусідня країна-агресор постійно нагнітає безпекову ситуацію, накопичуючи війська і техніку, проводячи сухопутні й морські військові маневри поблизу кордонів нашої держави. Російська влада погрожує Україні та Європі – висуває ультиматуми й вимагає для себе, так звані «гарантії безпеки», при цьому абсолютно нехтує такими ж правами інших держав.

Влада України, і провідні світові лідери докладають максимум зусиль для того, щоб врегулювати ситуацію, що склалася нині, політико-дипломатичним шляхом. Свідчення тому – десятки перемовин на найвищому рівні, що відбулися протягом останніх кількох тижнів. Адже Україна не готова поступатися своїми національними інтересами чи суверенітетом.

Ми, депутати Нижньосірогозької селищної ради, закликаємо мешканців Нижньосірогозької селищної територіальної громади та всі політичні сили до єдності з метою консолідації суспільства, щоб спільно протистояти тиску з боку агресора, не розхитувати політичну ситуацію всередині країни.

Звертаємося до жителів громади й усіх українців із закликом не поширювати панічні настрої, чутки і російську пропаганду, не піддаватися на інформаційно-психологічні атаки та не підігрувати агресору. Наш спокій допомагає владі, дипломатам і силовикам належно виконувати свою роботу із захисту Української держави та її громадян.

Вірте в нашу армію, у наших воїнів, які мають достатньо сил і засобів, а також відповідний бойовий досвід, щоб у разі потреби відстояти нашу країну. Українське військо сьогодні найбільш потужне з 2014 року, а коаліція партнерів, які надають нашій державі підтримку, найширша з моменту проголошення незалежності.

Ми просимо всіх, хто має таку можливість і відповідний досвід, підтримати загін територіальної оборони, максимально сприяти його розбудові. Водночас громадяни мають продовжувати працювати, не змінювати свій звичний спосіб життя – це забезпечить стабільну економічну діяльність та можливість Збройним силам захищати суверенітет і цілісність України.

Пам’ятаймо, що в єдності – наша сила! Разом ми переможемо будь-якого ворога – і зовнішнього, і внутрішнього. Слава Україні!

Додаток

до рішення ХVІІ сесії селищної ради

восьмого скликання

16.02.2022 року № 4



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь