A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Про роботу комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг»

Дата: 17.02.2022 13:33
Кількість переглядів: 770

Спеціалізована служба первинного соціально-психологічного консультування центру з метою попередження соціального сирітства постійно веде роботу щодо вчасного виявлення сімей/осіб, які опинилися або мають ризик опинитися в складних життєвих обставинах.

Так, у січні відвідано 186 сімей/осіб, щодо яких надійшли повідомлення про ризик можливих складних життєвих обставин. За результатами виїздів складено відповідні акти оцінок потреб сім’ї/особи. У 15 сім’ях складні життєві обставини підтвердилися. Станом на 01 лютого 2022 року на обліку перебуває 95 сімей/осіб, що опинилися в складних життєвих обставинах  З них 14 сімей отримують комплекс соціальних послуг в рамках соціального супроводу, 81сім’я – за карткою надання соціальних послуг. З 80 сім’ями/особами продовжено роботу з минулого року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Здійснено 17 перевірок цільового використання коштів одноразової допомоги при народженні дитини.. Фактів нецільового використання зазначених коштів не виявлено.

Для вивчення проблем учасників АТО та їх членів сімей проведено опитування громадян зазначеної категорії. В опитуванні взяли участь 158 респондентів.

З метою захисту прав та законних інтересів осіб з інвалідністю та людей похилого віку перевірено якість надання соціальних послуг з догляду 25 фізичних осіб.

Третину сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, складають ті, де зафіксовано домашнє насильство. На обліку перебуває 21 сім’я/29 дітей, в яких встановлено факти домашнього насильства. Із них у 3 родинах зафіксовано випадки жорстокого поводження відносно 4-х дітей. 

Загалом, протягом січня 2022 року службою надано 577 соціальних послуг.

У відділенні соціальних послуг за місцем проживання центру обслуговується 170 осіб, з них 124 осіб отримують послуги безкоштовно, 2 осіб – на постійній платній основі, 11 осіб - на диференційованій сплаті, 11 осіб отримують разові платні послуги.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Протягом січня 2022 року підопічним відділення безкоштовно надано 2943 соціальних послуг, на платній основі - 345 послуг.

Фахівцями комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» за січень було здійснено перевірку якості надання соціальних послуг за місцем проживання 3-х дільниць, обстежено - 18 осіб, з них 6 нововиявлених осіб та одна сім’я, щодо якої надійшло повідомлення про можливі складні життєві обставини.

Відділення соціальної роботи обслуговує 1158 осіб, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Фото без описуФото без описуФото без опису

У січні поточного року послугами медичної сестри скористалися 448 осіб, що отримали 881 послугу;

послугами перукаря безкоштовно - 5 осіб, на платній основі - 87 осіб;

послугами прачки - 1 особа/2 послуги;

послугами швачки - 11 осіб/15 послуг;

послугами інформування скористалися 83 особи/83 послуги, консультування 22 особи/22 послуги;

проведено культурно-просвітницькі заходи: День відкритих дверей до Водохреща; Флешмоб на тему «З Україною в серці» до Дня Соборності України; в рамках роботи «Університету третього віку» клуби за інтересами відвідало 13 осіб, яким надано 26 послуг.

Загалом протягом січня поточного року відділенням надано 1154 соціальних послуги.

У відділенні надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживання та соціально-психологічної реабілітації дітей проживає 12 осіб (з них 3 на платній основі), які за медичними показниками потребують сторонньої допомоги.

З питання отримання соціальних послуг можна звертатися за адресою:

смт Нижні Сірогози, вул. Незалежності,14, каб 10, телефон (05540) 2-11-70.

Звертайтеся – ми допоможемо!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь