A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

З 22 лютого керівником комунального підприємства «КОМСЕРВІС» призначено Миколу Москаленка

Дата: 22.02.2022 10:36
Кількість переглядів: 135

Фото без описуПро це повідомив Нижньосірогозький селищний голова  Дмитро Такаджи під час апаратної наради зі своїми заступниками та керівниками відділів селищної ради.

Він зауважив, що дане рішення прийнято у зв’язку зі звільненням за власним бажанням поперднього директора комунального підприємства Василя Василенка та необхідністю термінового вирішення ряду проблем, які на сьогодні існують у сфері надання комунальних послуг населенню.

За час існування підприємства, його діяльність не виправдала сподівань місцевого населення, тож виникла потреба у прийнятті кардинальних кроків.Фото без опису

Одразу після представлення нового керівника селищний голова висловив сподівання, що найближчим часом ним, спільно з керівниками відділів ЖКГ, архітектури та старостами старостинських округів будуть підготовлені та надані пропозиції плану дій по здійсненню першочергових робіт у різних сферах діяльності, зокрема, по: заміні трубопроводу на окремих ділянках вулиць,  організації робіт по збору та вивозу сміття з населених пунктів громади; благоустрою територій; під’їздів та стоянок на кладовищах; утриманню вуличного освітлення та заміні світильників. Обговорили й інші напрямки робіт.Фото без опису

Дмитро Такаджи зауважив, що Микола Москаленко має досвід роботи керівником, володіє комунікативними здібностями, тож висловив сподівання, що він знайде спільну мову з трудовим колективом підприємства «КОМСЕРВІС», разом з яким вже найближчим часом вдасться налагодити роботу підприємства.

Під час апаратної наради, селищний голова окреслив ряд завдань присутнім керівникам відділів стосовно неухильного виконання раніше наданих доручень та дав нові завдання. Обговорили: необхідність встановлення відеоспостереження у населених пунктах громади; порядок проведення державних закупівель;  проведення навчання на підприємствах, в організаціях та з населенням щодо дій на випадок надзвичайної ситуації; облаштування узбіч та автобусних зупинок; відпрацювання резервів по наповненню селищного бюджету.Фото без опису

Окрему увагу приділили роботі загальноосвітніх закладів, у яких з понеділка розпочато навчання учнів 1 – 4 та 11 класів. Зупинилися на необхідності неухильного дотримання протиепідемічних заходів, проведенні щоденного моніторингу щодо виявлення нових випадків захворюваності у трудових колективах та серед учнів. Це дасть змогу оперативно зреагувати для прийняття відповідного рішення для недопущення поширення коронавірусної хвороби в громаді та, зокрема, серед дітей.

Шановні жителі громади, вакцинуйтеся, це убереже вас від тяжкого перебігу захворювання, а тих, хто вас оточує - від зараження.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь