A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оперативна інформація станом на 09-00 годину 24 березня 2022 року

Дата: 24.03.2022 09:23
Кількість переглядів: 428

Фото без описуШановна громадо! Продовжуємо інформувати вас про ситуацію на території Нижньосірогозької громади. За останню добу стан справ не змінився. Блокпости на Сірогозщині наявні та загалом ситуація спокійна.

Селищна рада, її комунальні підприємства та заклади працюють у штатному режимі, забезпечуючи безперебійне функціонування об’єктів критичної інфраструктури.

  Працюють телефони «гарячої» лінії Нижньосірогозького відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Херсонській області – (05540) 21606 та 0661196473 – працюють;

Телефон ДСНС   101 - працює;

Телефон для виклику екстреної допомоги – 103 працює;

Телефон  приймального відділення Нижньосірогозької ЦЛ 2-17-95 – працює.

Швидка допомога – працює в цілодобовому режимі. Якщо хтось не може додзвонитися або бригада знаходиться на виїзді – можна доставити хворого власним транспортом – кожному буде надана екстрена медична допомога.

0996535177 - КП «КОМСЕРВІС» - працює цілодобово. У штатному режимі здійснюється збір та вивіз твердих побутових відходів, надаються послуги з водопостачання та водовідведення населенню. Оперативно здійснюються роботи по ліквідації поривів систем водопостачання.

Для отримання консультацій адміністраторів відділу «Центр надання адміністративних послуг» звертайтеся за телефоном: 0992504071.

Пенсії за березень місяць одержали всі отримувачі.

У загальноосвітніх закладах громади триває дистанційне навчання учнів.

У приміщенні комунального закладу «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» (смт Нижні Сірогози, вулиця Незалежності, 14) функціонує пункт прийому волонтерської допомоги.  У  старостатах також продовжують роботу пункти прийому волонтерської допомоги.

Прохання до  жителів громади! Хто має можливість надати безкоштовно сільгосппродукцію, продукти харчування, медикаменти та засоби особистої гігієни для потребуючих, а також ті, хто наразі знаходиться у скрутному становищі, телефонуйте за номером телефону: 0689693991.

Нагадуємо, що на території громади продовжує діяти комендантська година з 21.00 до 6.00 години ранку.  Співробітниками поліції разом із громадськими формуваннями по забезпеченню громадського порядку щоденно ведеться патрулювання населених пунктів.

Закликаємо мешканців громади! З метою забезпечення особистої безпеки, уникайте пересувань у направленнях, безпека яких невідома. 

Просимо всіх – зберігати спокій, уникати паніки та поширення недостовірної інформації, або інформації, яку не перевірили самі.

Бережіть себе, своїх близьких та рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь