Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оперативна інформація станом на 09-00 годину 07 квітня 2022 року

Дата: 07.04.2022 09:42
Кількість переглядів: 176

Фото без описуШановні жителі громади! інформуємо, що на території Нижньосірогозької територіальної громади наявні блокпости та перебувають військові РФ.

Рекомендуємо у разі переміщення по вулиці – мати при собі документи. Застерігаємо про можливість приїздів військових до сіл з метою перевірки. Просимо зберігати спокій та не панікувати. Бережіть себе та своїх рідних.

Селищна рада та комунальні підприємства, заклади працюють у штатному режимі, забезпечуючи безперебійне функціонування об’єктів критичної інфраструктури.

Всі населені пункти забезпечені водо- та електропостачанням.

КП «КОМСЕРВІС» працює в штатному режимі. Працівниками забезпечується надання послуг з водопостачання, водовідведення, збору, вивезення твердих побутових відходів та ліквідації поривів систем водопостачання. Працівники бригади "Благоустрій" працюють по наведенню санітарного порядку та благоустрою в населених пунктах.

Швидка допомога – працює в цілодобовому режимі. Якщо хтось не може додзвонитися або бригада знаходиться на виїзді – можна доставити хворого власним транспортом – кожному буде надана екстрена медична допомога.

Аптечні заклади працюють, але підвезти товар неможливо. Останнім часом скорегована попередня заявка на медикаменти від громади, потреба значно збільшена. Сподіваємось на доставку гуманітарної допомоги, бо наразі ситуація у зв’язку з відсутністю ліків надзвичайно складна.

У закладах загальної середньої освіти громади триває дистанційне навчання.

Працюють телефони «гарячої» лінії Нижньосірогозького відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Херсонській області – (05540) 21606 та 0661196473 – працюють;

Для отримання консультацій адміністраторів відділу «Центр надання адміністративних послуг» звертайтеся за телефоном: 0992504071.

Функціонує пункт прийому волонтерської допомоги, телефон:  0689693991.

Відсутній зв’язок мобільних операторів  Київстар та з перебоями працює Vodafone. Відсутній інтернет зв’язок Простонет. Укртелеком працює з перебоями.

На території громади продовжує діяти комендантська година з 21.00 до 6.00 години ранку.  Громадські формування забезпечують чергування у нічний час.

Вдячні жителям громади за розуміння та підтримку один одного у складний для всіх нас час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь