A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Якщо ви помітили, що знаходитеся під дією сильного стресу і це впливає на якість вашого життя, обов'язково зверніться по допомогу.

Дата: 23.11.2023 20:58
Кількість переглядів: 12

Фото без описуБути тривалий час у сильному стресі - це за відчуттями те саме, що й пробігти марафон: виснажливо та складно. За винятком того, що після марафону можна розслабитися, а під дією сильного стресу це зробити майже неможливо. У результаті людина може втратити апетит та сон, відчувати клубок у горлі, мати проблеми з диханням та розлади шлунку.

🩺 Якщо ви помітили, що знаходитеся під дією сильного стресу і це впливає на якість вашого життя, обов'язково зверніться по допомогу.

✍ Пам'ятайте, що в Україні доступна безоплатна психологічна допомога: у медзакладах, громадських організаціях, на гарячих лініях тощо. А необхідні контакти та інформацію про техніки самодопомоги в кризові моменти можна знайти на сайті та сторінках програми "Ти як?".

___________

Комунікаційна кампанія Ти як? реалізується за підтримки проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який виконує організація Пакт. Сприяння у виготовленні та поширенні інформаційно-просвітницьких матеріалів надали Міжнародна організація з міграції (IOM Ukraine), рекламний холдинг Megapolis, благодійний фонд BGV. Кампанія впроваджується в Україні за ініціативою Першої леді Олена Зеленська.

Центр ментального здоров'я


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь