A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Поліція фіксує наслідки нищівних ударів російських військ по Херсонщині, двоє людей загинуло та вісім поранено

Дата: 22.03.2024 13:37
Кількість переглядів: 11

Фото без опису

Минулої доби російська окупаційна армія здійснила чергові терористичні атаки на Херсон, населені пункти Херсонського, Бериславського та Каховського районів. Окупанти гатили з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, танків та БпЛА. Значно постраждали житлові будинки, 2 людини загинули та 8 отримали різні поранення.

Від ворожих атак постраждали Херсон, Садове, Кізомис, Комишани, Білозерка, Токарівка, Станіслав, Широка Балка, Велетенське, Берислав, Дудчани, Золота Балка, Тягинка та Козацьке.

У населених пунктах Херсонського району пошкоджень зазнали 23 об’єкти: 10 приватних будинків, адміністративна будівля, навчальний заклад, 3 автомобілі, серед яких 2 службові автомобілі поліції, газопроводи, сільгосптехніка та об’єкт критичної інфраструктури.

Окупанти вкотре здійснили атаку дронами на Берислав. В результаті вибухів тяжкі поранення отримала 63-річна жінка, у 46-річного чоловіка вогнепальна рана ноги та забої. Пізніше того ж дня до лікарні звернувся 47-річний чоловік, у якого діагностували мінно-вибухову травму та вогнепальні рани ніг. Травми він отримав за місцем свого проживання, коли ворог скинув вибухівку з безпілотника.

У Качкарівці місцеві жителі виявили тіло свого 33-річного односельця, який загинув ввечері 20 березня внаслідок атаки БпЛА.

росіяни накрили артилерійським вогнем Велетенське, там пошкоджено приватні будинки та газопровід. На власному подвір’ї отримала тяжкі травми 73-річна жінка, вона померла у кареті «швидкої». Ворожі снаряди понівечили приватний будинок, де поранено 50-річну жінку.

Під артилерійським обстрілом противника перебувала і Білозерка. У селищі пошкоджено адміністративну будівлю, газопровід, приватні будинки та 2 службові автомобілі поліції. Мінно-вибухові травми та контузії отримали 32-річна жінка й 36-річний чоловік.

У Козацькому російські військові атакували з безпілотника цивільний автомобіль. В результаті вибуху 74-річний чоловік отримав мінно-вибухову травму та вогнепальну рану ноги. Поліцейські оперативно доправили постраждалого до медичного закладу. Там йому надали необхідну допомогу, але від госпіталізації він відмовився.

У Садовому в результаті артилерійського обстрілу пошкоджено приватні будинки та господарчі будівлі. Постраждав 47-річний чоловік, у нього контузія.

У Золотій Балці артилерійським обстрілом пошкоджено сільськогосподарську техніку.

У Херсоні вибухи лунали протягом всього дня. Під щільним обстрілом противника перебували Корабельний, Дніпровський райони та центральна частина міста.

Дніпровський район військові рф обстріляли з танку, снаряди пошкодили будівлю навчального закладу.

Всі екстрені служби працювали на місцях подій, документували злочини російської армії, надавали допомогу постраждалим та долали наслідки обстрілів.

За минулу добу поліція відреагувала на 252 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 8 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Поліція Херсонської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь