A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

НАЗК очікує збільшення кількості подання декларацій в останні дні березня, тому продовжує роботу «гарячої лінії» у вихідні дні.

Дата: 30.03.2024 08:03
Кількість переглядів: 8

Фото без опису

31 березня 2024 року завершується строк подання публічними службовцями декларацій за 2023 рік. НАЗК очікує збільшення кількості подання декларацій в останні дні березня, тому продовжує роботу «гарячої лінії» у вихідні дні.

Фахівці контакт-центру надаватимуть консультації додатково: у суботу 30 березня з 10:00 до 17:00, а також в неділю 31 березня з 12:00 до 22:00.

📞Телефон контакт-центру НАЗК +38 (044) 200 06 94.

У зв’язку з великою кількістю звернень очікування з'єднання зі спеціалістом може тривати понад 10 хвилин, а у випадку використання всіх телефонних ліній з’єднання може не відбутися. Тому НАЗК рекомендує користуватись роз’ясненнями у Базі знань НАЗК або у форматі посібника (https://bit.ly/4aCxUCN), а також звертатись до уповноваженого підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції за місцем вашої роботи. Також для коректного заповнення декларації ви можете скористатися нашими відеоінструкціями (https://bit.ly/4aaLFIQ). Корисним буде ознайомитися з переліком найпоширеніших порушень (https://bit.ly/3TwJsS9) при заповненні декларацій.

Нагадаємо, для полегшення процесу заповнення декларації в Реєстрі декларацій є спеціальна функція «Дані для декларації» (https://bit.ly/3vD8Lc2), яка дозволяє спростити процес заповнення декларації та уникнути помилок.

🔗Докладно: https://bit.ly/3TWfHKQ

Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь