Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

На Херсонщині внаслідок російської агресії дві людини загинули та вісім поранено

Дата: 06.04.2024 12:50
Кількість переглядів: 8

Фото без опису

російські воєнні злочинці не припиняють обстрілювати мирне населення Бериславського та Херсонського районів із артилерії, танків, БпЛА та авіації. Минулої доби в результаті російської агресії дві людини загинули та вісім отримали поранення.

Під вогневими ударами противника перебували Херсон, Чорнобаївка, Антонівка, Дніпровське, Янтарне, Придніпровське, Берислав, Зміївка, Одрадокам’янка, Качкарівка та Дудчани.

В результаті обстрілів поліція зафіксувала пошкодження 23 об’єктів: двох приватних та дев’яти багатоповерхових будинків, адміністративної будівлі, церкви, аптеки, сільгосптехніки та восьми автомобілів, серед яких два службові автомобілі поліції.

війська рф здійснили авіаційний удар керованими бомбами по Зміївці, пошкоджено церкву та приватний будинок. Того ж дня від старости села надійшла інформація, що під завалами будинку можуть перебувати двоє людей, які не прийшли отримувати гуманітарну допомогу і на зв'язок не виходили. На жаль, інформація підтвердилася. У результаті пошукових заходів із-під завалів дістали тіла 67-річного чоловіка та 59-річної жінки.

Протягом доби росіяни кілька разів атакували Берислав із безпілотників. Внаслідок вибухів поранено чотирьох людей: трьох чоловіків віком 56, 57, 59 та 83-річну жінку.

У Дудчанах в результаті ворожого обстрілу травмовано 47-річного чоловіка, пошкоджено автомобіль та трактор.

Протягом доби російська армія з артилерії атакувала Херсон. Вранці окупанти накрили вогнем Дніпровський район. Пошкоджено дев’ять багатоповерхових будинків, аптеку, адміністративну будівлю, два службові автомобілі поліції та чотири цивільні автівки. Внаслідок цієї атаки поранено трьох людей: у 53-річної жінки вибухова травма та уламкове поранення передпліччя, у 60-річного чоловіка черепно-мозкова травма, контузія та різана рана голови, у 81-річної потерпілої струс головного мозку, контузія та садна голови.

Вночі під ударом БпЛА типу «Shahed-131/136» перебував Херсонський район. В одному з населених пунктів пошкоджено агропідприємство.

На місцях ворожих «прильотів» працювали слідчо-оперативні групи поліції, рятувальники та медики, які збирали речові докази, документували та ліквідовували наслідки обстрілів, надавали допомогу постраждалим.

За минулу добу поліція відреагувала на 340 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 15 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Поліція Херсонської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь