Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Соціальний захист

Безплатні юридичні консультації для ветеранів, ветеранок та їхніх родин

  Якщо ви зіткнулися з несправедливістю, бюрократичним непорозумінням або просто не знаєте, як законно розвʼязати питання, що вас хвилює, – зверніться до кваліфікованих юристів Українського ветеранського фонду

16:38 19.05.2024

Український ветеранський фонд підготував новий дайджест можливостей для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин. У добірці читайте про актуальні навчальні програми, гранти, події та інше.

Ветеранів та ветеранок Львівської області, які хочуть розпочати власну справу або розвинути уже діючий мікробізнес, запрошують на бізнес-інкубатор. Для учасників програми передбачено: бізнес-інтенсив (онлайн), індивідуальні консультації від експертів, сприяння у підготовці стратегії розвитку власного бізнесу, консультації щодо залучення грантів для власної справи. Поспішайте, прийом заявок триває до 20 травня. Детально: https://bc-club.org.ua/events/VetBiz.html

12:59 19.05.2024

Уряд урегулював окремі питання щодо грошової компенсації для придбання житла ветеранам з інвалідністю I–II групи та родинам загиблих Захисників і Захисниць

Уряд ухвалив зміни до постанови КМУ від 19.10.2016 № 719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей».

18:57 17.05.2024

В усьому світі відзначають тиждень протидії сталкінгу.

Стамбульська конвенція визначає, що сталкінг - це неодноразові погрози комусь через фізичне переслідування, залучення до небажаного спілкування чи навмисне інформування про те, що за ними ведеться нагляд, щоб змусити їх боятися за свою безпеку.

08:56 16.05.2024

Грошова допомога від міжнародних організацій для ВПО у Дніпропетровській, Запорізькій, Одеській і Харківській областях

Грошова допомога для внутрішніх переселенців та постраждалого від воєнних дій населення передбачається в межах проєкту Консорціуму Реагування. Про це йдеться на сайті Благодійного фонду «Право на захист».

18:42 14.05.2024

У співпраці з Міністерством соціальної політики України, UNFPA Ukraine реалізує проєкт «Міста і громади, вільні від домашнього насильства».

До початку повномасштабної війни, від домашнього насильства страждало близько 1,8 мільйона жінок в Україні. У 2022 році правоохоронці зафіксували на 56% менше кримінальних проваджень в контексті домашнього насильства.

12:54 14.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь