Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Соціальний захист

Біль у животі, часта печія та нудота можуть свідчити про захворювання шлунково-кишкового тракту – такі як гастрит, виразка, панкреатит та інші. Діагностика й лікування цих недуг є безоплатними для ветерана.

Національна служба здоров’я України продовжує серію публікацій для ветеранів про те, як отримати безоплатну медичну допомогу за Програмою медичних гарантій.

11:28 29.04.2024

Як знятися з обліку ВПО?

Українцям, які повертаються до рідних домівок після деокупації територій або ж за умови зниження небезпеки обстрілів міст і сіл, необхідно знятись з обліку ВПО.

13:51 25.04.2024

Одним з критеріїв перепризначення житлової субсидії є контроль за платіжною дисципліною отримувачів.

 Житлова субсидія – це цільовий платіж. Держава надає його найбільш вразливим українцям, щоби зменшити навантаження на їхній бюджет при сплаті житлово-комунальних послуг.

12:12 25.04.2024

Тепер військові матимуть можливість перебувати на лікуванні до 12 місяців поспіль зі збереженням грошового та матеріального забезпечення.

  Ці зміни внесено до Закону України “Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей”, вони набирають чинності 04.05.2024 р

17:13 24.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь