Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Соціальний захист

Уряд урегулював окремі питання щодо грошової компенсації для придбання житла ветеранам з інвалідністю I–II групи та родинам загиблих Захисників і Захисниць

Уряд ухвалив зміни до постанови КМУ від 19.10.2016 № 719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей».

18:57 17.05.2024

В усьому світі відзначають тиждень протидії сталкінгу.

Стамбульська конвенція визначає, що сталкінг - це неодноразові погрози комусь через фізичне переслідування, залучення до небажаного спілкування чи навмисне інформування про те, що за ними ведеться нагляд, щоб змусити їх боятися за свою безпеку.

08:56 16.05.2024

Грошова допомога від міжнародних організацій для ВПО у Дніпропетровській, Запорізькій, Одеській і Харківській областях

Грошова допомога для внутрішніх переселенців та постраждалого від воєнних дій населення передбачається в межах проєкту Консорціуму Реагування. Про це йдеться на сайті Благодійного фонду «Право на захист».

18:42 14.05.2024

У співпраці з Міністерством соціальної політики України, UNFPA Ukraine реалізує проєкт «Міста і громади, вільні від домашнього насильства».

До початку повномасштабної війни, від домашнього насильства страждало близько 1,8 мільйона жінок в Україні. У 2022 році правоохоронці зафіксували на 56% менше кримінальних проваджень в контексті домашнього насильства.

12:54 14.05.2024

Якщо людина втратила зір, вона не перестала бути людиною. Якщо чоловік втратив зір, він не перестав бути чоловіком.

Про спілкування і підтримку людей, які втратили на війні зір під час онлайн зустрічей, що проводить Простір Можливостей зі спільнотою, яка проходила навчання у тренінговому центрі Простору, розповів Володимир Пиріг.

12:44 13.05.2024

Національна служба здоров’я України продовжує серію публікацій для ветеранів і ветеранок про те, як отримати безоплатну медичну допомогу за Програмою медичних гарантій.

В Україні доступні безоплатні послуги з лікування безпліддя. Медична допомога надається в тих закладах, які мають договір із НСЗУ за пакетом “Лікування безпліддя за допомогою допоміжних репродуктивних технологій (запліднення іn vitro)”. Таких лікарень зараз 15, 12 із них – приватні.

10:05 13.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь